בן זוג נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג נוסף
    מיכל
    09/03/2010

שלום,
    לאחר תקופה די ארוכה בה לא הבעתי עניין באף גבר פגשתי גבר שהצית אצלי מחדש את האהבה וכל הקשור בה. אני אישה יפה, מושכת , קרייריסטית ואנחנו יוצאים בערך חודש וחצי. כבר עכשיו עדכן אותי הבחור כי הוא לא מהטיפוסים הבוגדים וכי הוא עדיף לעשות את זה עם האישה מאשר מאחורי הגב, היינו - להכניס אישה נוספת למיטה.אין לי שום מושג איך להתייחס לנושא. מנסה לקרוא חומר בנושא. מנסה להבין את ההשלכות שיכולות להיות. מעולם לא ניסיתי ואני מאוד פתוחה בסקס פשוט רק עם הבן זוג שלי ולא בשלישיה.אני יודעת שלא אעשה משהו שלא אהיה שלמה איתו רק מפחדת להגיע למצב שבו היחסים תלויים ברצון שלי - עצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג נוסף

הוספת תגובה

• בן זוג נוסף

אורית פס
    13/03/2010

קשה בענין שכזה לסמוך על מומחים, איש איש ותפיסת עולמו,אני יכולה לשתפך בשלי -אך זו רק האמת שלי,
    אני לא נוטה להאמין שזה תורם לזוגיות,ואפשר לחשוב ביחד על ריגושים אחרים בשניים ושלא יסכנו את הזוגיות וישמרו על המיניות כחויה אינטימית בלעדית לשניכם,
    אני שואלת את עצמי איך היה מגיב לתוספת של גבר במיטה,מה את חושבת?עלה בדעתך שאולי לך יהיה יותר מסעיר או מעניין עם גבר נוסף?
    חשוב לפעול על פי נטיית ליבך ולא להיגרר להתנהגות מרצה כלפי החבר,מאופי פנייתך הבנתי שאת לא מעונינית, מה החשש לומר זאת? ככה, ישיר וברור.
    לעיתים זה פתרון לשחיקה מינית לאחר שנות נישואין ארוכות,אך אחרי חודש וחצי ......?
    מקוה שבמשהו עזרתי. בהצלחה בזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו