בעיית זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זקפה
    לי
    11/03/2010

אני נשואה 11 שנים, בעלי בן 42 ומזה שלוש שנים יש בעיות זקפה.
    בהתחלה היתה היסטריה לא קטנה מצידי שהחריפה את הנושא כי אני אחת
    שאוהבת סקס וגם הוא אוהב מאוד, הוא לא רצה ללכת לטיפול ובסופו של דבר סיכמנו שהוא לוקח ויאגרה. ניסינו גם סיאליס אבל אין כמו ויאגרה.
    נכון להיום יש תקופה של כמעט שבועיים סביב המחזור שלי שאנחנו לא מקיימים יחסים והוא לא לוקח כדור אבל בתקופה ששוכבים אז זה כמעט כל יום.
    רציתי לדעת אם יש בעיה בלקחת את הכדור כמעט כל יום או כל יום.
    בנוסף האם נגזר עליו לקחת את הכדור כל החיים? האם יש לכך השפעה לטווח רחוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זקפה

הוספת תגובה

• בעיית זיקפה

יוסי
    14/03/2010

אני בן 43 ויש לי אותה הבעיה
    או שהזקפה לא מספיק חזקה או שיש זקפה חזקה אבל לכמה דקות.
    בהתחלה השתמשתי בויאגרה
    זה טוב רק לארבע שעות בערך צריך לקחת שעה לפני הסקס ועל בטן ריקה
    ואחרי הסקס יש כאבי ראש לאיזה שעתיים.
    הסיאליס לעומת זאת עושה פלאים:
    ניתן לקחת על קיבה מלאה
    אין כאבי ראש.
    מחזיק לשבוע כמעט.
    אני עם כדור סיאליס מזיין כל השבוע יום יום בלי בעיה.
    אני לוקח כדור אחד בשבוע ביום שישי כי בשבת אני עושה הרבה סקס
    ולשאר השבוע זה מספיק לי לפעם בכל ערב.
    מה שכן מומלץ לקחת את הכדור לפחות ארבע שעות לפני הסקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית זיקפה

אורית פס
    15/03/2010

כפי שקראת בתגובה שקיבלת בהמשך לשאלתך,השפעת הכדורים היא אינדיבידואלית, הכדורים השונים משפיעים מעט שונה,ותופעות הלוואי יכולות להיות שונות,הבנתי שבעלך מעדיף ויאגרה ולא ידוע לי על איסור ליטול כדור מידי יום ,האסןר הוא שאסור ליטול יותר מכדור אחד ביום,
    היתרון של הסיאליס שיש לו חלון הזדמנויות גדול יותר וכך כדור של 20 מג' יכול להשפיע לעד 36 שעות שבמהלכן כל אימת שיש חשק מיני הכדור יעבוד,
    כדאי גם לדעת שסיאליס הוציאו כדור של 5 מג' שאותו יש לקחת מידי יום [כפי שנשים נוטלות גלולות למניעת הריון על בסיס יומי ],וכך גבר מכוסה למשך כל הזמן,
    חשוב כאשר מנסים כדורים אלו לדעת שלעיתים הם פועלים ביתר יעילות לאחר מס' נטילות ולא תמיד יש תוצאה אופטימלית מיד בכדור הראשון [זאת בקשר להערתך שבעלך מגיב טוב יותר לויאגרה ותהיתי כמה פעמים ניסה את הסיאליס.
    לא ניתן לענות לך האם יצטרך את הכדור כל חייו משום שעד שלא יבדק לא ברור אם קשיי הזיקפה מקורם פיזיולוגי או נפשי,אם הקושי במהותו יותר נפשי הרי שיתכן שתחול הטבה באם ישתנו הגורמים המשפיעים על איכות הזיקפה [כמו למשל: דיכאון, מתח, תשישות ועוד ].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו