מספר שאלות לידע הכללי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות לידע הכללי.
    אבי
    13/03/2010

זה קצת לא נעים לשאול שאלות כאלות, אבל מכיוון שהידע שלי הוא קצת דל אז אני מעדיף להיות בטוח בעצמי מאשר להיות בספק ועם סימני שאלה רבים.

אז ככה שאלה הראשונה שלי היא שכאשר אני מקיים יחסי מין עם חברה שלי האם שני בני הזוג צריכים לקחת אמצעי מניעה ( הגבר קונדום, והאישה כל מיני הגלולות או הכדורים למיניהם ) או שזה אפשרי שרק בן זוג אחד יקח זאת כלומר הגבר ישתמש רק בקונדום או לחלופין האישה תקח גלולות/כדורים והגבר יוכל לקיים יחסי מין בלי קונדום בלי חשש, או שפשוט חובה ששני בין הזוג יהיו עם אמצעי מניעה.

שאלה שנייה זה שכאשר אני גומר עם הקונדום ואני מעוניין להמשיך עוד טיפה למשל חצי דקה עד 2-3 דקות, האם יש חשש מסויים שזה יקרע או כשאני יוציא זאת זה ינזל לאיבר המין הנשי או שאין כל חשש.
    והאם עדיף ישר אחרי הגמירה להוציא את הקונדום ולהחליפו או להוריד ולחכות מספר דקות ואז לשים חדש למשל.

תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות לידע הכללי.

הוספת תגובה

• תשובות של ידע כללי...

21/03/2010

קודם כל מכיוון שהידע שלך (כפי שאתה מציין) הוא קצת דל, כדאי שתעשה השלמות ע"י קריאה ספר מתאים (דוגמת "סקס עכשיו" בהוצאת בבל).

ולשאלות - הראשונה - מספיק שאחד מבני הזוג ישתמש בבאמצעי מניעה אם מדובר בהריון. יש לקחת בחשבון שהשימוש באמצעי מניעה הוא גם למניעת הדבקות במחלות מין וכאן נדרשת יתר זהירות.

שאלה שנייה - יש חשש שהאיבר שלך ייפול אחרי שגמרת ואז הזרע ינזול דרך הקונדום. אחרי הגמירה כדאי להסיר את הקונדום ואם אתם רוצים להמשיך עם חדירה נוספת לשי חדש.

תהנו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו