אין אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אורגזמה
    דורון
    16/03/2010

שלום!
    קוראים לי דורון ואני בת 19
    הפעם הראשונה ששכבתי הייתה עם חבר שלי למשך שנה בין כיתה ט' לי'
    מאז שכבתי כבר עם 2 בנים שגם הם היו חברים שלי למשך תקופה ארוכה.
    עם אף אחד מהם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה לעומת זאת כשהייתי צעירה יותר הייתי מאוננת אך חיצוני, או כאשר עשינו סקס יבש, מעולם לא דחפתי אצבעות, והגעתי להנאה, יכול להיות שנקודת הג'י שלי נמצאת מחוץ לנרתיק? מה עוד יכולה להיות הסיבה שאני נהניתי משפשוף חיצוני אבל לא כאשר קיימת חדירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

אורית פס
    17/03/2010

את פשוט מגיעה לאורגזמה חיצונית ולא בחדירה כמו מרבית הנשים,אין זו כלל בעיה ויתכן שבעתיד זה ישתנה ותוכלי להיות אורגזמית גם באמצעות חדירה ,הסיבה היא שהדגדגן הרבה יותר מעוצבב מאזור פתח הנרתיק ,ויותר מכל אבר אחר בגוף האשה [או הגבר ],ולכן אין בעיה.
    נקודת הג'י לא ממוקמת מחוץ לנרתיק, אלה בתוכו.
    כל עוד את אורגזמית בגרוי חיצוני אין כל בעיה,אפשר להנות מהחדירה גם אם לא נגרמת מכך אורגזמה,בן הזוג וודאי נהנה מהחדירה,ויש יותר איכות של גוף אחד ואיחוד מחויה של חדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה יקרה?

דורון
    19/03/2010

אז למה עד עכשיו לא גמרתי בחדירה פנימית?
    יש דרך שאני יכולה לעזור לתהליך לקרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה

אורית פס
    20/03/2010

פשוט נסי תנוחות שונות, בקשי להיחשף לטכניקות גרוי מגוונות, ככל שהגרוי בחדירה יהיה דומה למה שאת עושה באוננות יגבר הסכוי שתגיעי לאורגזמה גם בחדירה, ואם לא אז הרפי ,כי אורגזמה היא רפלקס לא רצוני וככל שתנסי להתעקש ולהיות ממוקדת מטרה כך תתרחקי מהאורגזמה.
    למשל ,לשלב חדירה ובמקביל להוסיף גרוי ידני היכן שנעים לך יגביר את הסכוי לאורגזמה גם בחדירה.
    קשה לנבא מראש מה יעזור,פשוט נסי ונסי ,ונסי לאונן עם ויברטור שנחדר ואם תגיעי לבד בחדירה,אז שוב,יגדל הסכוי לכך גם עם בן זוג לסקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו