הפעם הראשונה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה שלי
    אורחת
    16/10/2007

שלום,
    אני בת 16 וחודשיים ולפני כחודש התחלתי לקיים יחסי מין עם החבר שלי.
    הפעם הראשונה כאבה מאוד והבנתי שזה טבעי, ולא ירד דם או משהו שהעיד על ביתוק קרום הבתולים.
    לאחר מכן ניסינו עוד מספר פעמים (כ-3 פעמים) וקרה אותו הדבר- הקרום לא נקרע והמשיך לכאוב לי מאוד.
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה שלי

הוספת תגובה

• קודם כל את יכולה לבקש מימנו שיעשה

אבי
    16/10/2007

לך ביד ליפני הסקס חשוב שתיהיה מגורה ורגועה ליפני הסקס,תנוח שמאד יכולה לעזור לך בכאבים היא תנוחה שאת למעלה מזיינת אותו בימקום הוא אותך זה יכול מאד לעזור,מיסיונרית הפוכה יכולה לעזור לך התנוחה הרגילה רק הפוך גם זה יכול לעזור אבל בעיקרון כל תנוחה שאת מעליו בשליטה יכולה מאד לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולין

ד''ר חגית כהנא
    18/10/2007

לעיתים בתחילת קיום יחסי מין יש כאב שנובע מחשש וכיווץ לא רצוני של הנרתיק עם הבטחון שלך ביחסי המין גם הכאב יפחת
    קרום הבתולין אינו צריך להקרע ואינו חומה בצורה ובד"כ לא יורד דם ביחסי מין ראשונים
    אם היתה חדירה מלאה אין כל בעיה הקשורה לקרום הבתולין
    בכל מקרה פני לרופא/ת נשים לבדיקה והתאמת גלולות למניעת הריון. הרופא/ה גם יוכל לאמר שאין בעיה בקרום הבתולין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו