מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב... אורגזמהליטל17/03/2010
אני בת 22 ויש לי חבר כבר קרוב לשנה, אני מרגישה איתו בנוח ולא מתביישת ממנו בשום שלב שאנחנו שוכבים. הבעיה היחידה, שאני נהנת מהסקס אך לא מרגישה את אותו תענוג שהשאר חוות ובטח שלא מגיעה לאורגזמה.
הלכתי לסקסולוג בעבר שנורא הלחיץ אותי ואמר שאני הכל בראש ושזה כאילו שאני עומדת ומסתכלת מהצד בכל פעם שאנחנו שוכבים, שאני לא נכנסת לזה באמת. הוא אמר שזה לא דבר שיפתר מעצמו אלה רק יתגבר והתסכול שנגרם לי מזה רק יתעצם. ושבסופו של דבר שום זוגיות לא יכולה להתקיים במצב כזה.
אני לא מבינה איך אפשר לפתור את העניין, מה אני אמורה לעשות כדי "להיכנס לזה"? והאם זה נכון שהדרך היחידה לפתור את זה היא ללכת למפגשים קבועים עם סקסולוג ובן הזוג שלי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי להוסיף
ליטל17/03/2010שעלות עם כל סקסולוג שפגשתי נורא נורא יקרה וקשה לי לעמוד בזה, לכן אני מחפשת עזרה שלא אצטרך ללכת לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטל
אורית פס17/03/2010ראשית כדאי שתדעי שניתן להגיע לטיפול במסגרת ציבורית שעלותו לא יקרה דרך קו"ח,שאלי בקופה בה את מבוטחת על טיפול מיני.
אין מקום לבהלה וצר לי לשמוע על אותו סקסולוג שהבהיל אותך,יחד עם זאת אם יש קשיי אורגזמה וזה מפריע לך אז פניה לטיפול איננה רעיון גרוע,אלה הדרך הכי יעילה ומקצועית להעצים את ההנאה המינית שלך לאור העובדה שעד היום זה לא קרה באופן ספונטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה נשית
נ.21/03/2010גם לי יש בעיה דומה לזו של ליטל-אני כמעט בת 30 ,מקיימת יחסי מין מגיל 19. אך לא הגעתי לאורגזמה ולו פעם אחת. לא ע"י מין אוראלי ולא ע"י אוננות ובוודאי שלא בחדירה. יש לי חברות שמספרות שהן מאוננות מגיל 14- לי אף פעם לא היה את הדרייב לאונן ועשיתי את זה רק בתקוה לגלות את האורגזמה.(בדומה לליטל גם אני מאוד נהנית מסקס - פשוט לא מגיע לאורגזמה)
יש כאלה שבודאי יגידו שיש לי איזושהי בעיה נפשית או משהו כזה (זו הסיבה שאני לא הולכת לסקסולוג-שרק יפיל את האשמה עלי) אבל אני מתחילה לחשוב שאולי לא כל הנשים מסוגלות להגיע לאורגזמה-אולי יש איזושהי סיבה גנטית?
ניסיתי לחקור את הנושא באינטרנט אך לא מצאתי שום תיעוד- פעם זאת הייתה בושה להיות מיני - עכשיו זו בושה להיות "לא-מיני". נראה לי זאת הסיבה שלא מדברים על הנושא הזה בכלל.
אם יש נשים שלא חוו אורגזמה אף פעם בחיים למרות שניסו את כל מה שאפשר או אם יש איזה שהם מאמרים בנושא - אשמח לקבל תשובה/הפניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכולת להגיע לאורגזמה
אורית פס22/03/2010או לא להצליח בכך איננה קשורה בהכרח לבעיה נפשית,נשים רבות לא למדו כיצד מסיבות מגוונות,ואני מאמינה שכל אשה יכולה,רק במקרים נדירים העכבה קשורה לבעיה פיזיולוגית.
קראי את הספר :"לעצמך,מיניות האשה \לוני ברבך,או פני לטיפול מיני אם זה מפריע לך,
חשוב וטוב שאת כן מתעוררת מינית ונהנת, מצד שני עד שלא תחווי לא תדעי האם זה הפסד או לא מי יודע מה.
את צודקת שיש כיום סוג של לחץ ביצועי על להיות אורגזמית ,אך זו רוח התקופה ולא חובה לנשוב עם הרוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)