מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיבות יתרה לסקסדניאלה22/03/2010
שלום רב
אני בחורה בת 26, ורק לאחרונה אני שמה לב לבעיה אצלי
סקס תופס אצלי מקום מאוד גדול בחיים וחשוב.
קודם כל חשוב לי לציין שאני לא בחורה שקופצת מגבר לגבר, כך שאיני יודעת לאן לשייך את הבעיה. ניהלתי קשרים ארוכים בחיי. עכשיו אני בקשר מזה חצי שנה ושמה לב לבעיה שהייתה קיימת בעצם ממתי ששכבתי לראשונה.
כשאין סקס, אני נורא "עצובה", נכנסת לאיזה דיכאון קטן.
כשאני במחזור, משהו נורא עצוב לי, חסר, ריק. עכשיו אין סקס, עכשיו לא טוב.
אני אפילו נמנעת מלהפגש עם בן זוגי, כי אין סקס.
וגם אם אני נפגשת, רע לי, לא טוב לי בפנים.
אין אצלי דבר כזה להיות עם בן הזוג ושלא יהיה סקס, זה משהו שהוא חובה בשבילי.
יש לסקס חשיבות כל כך גדולה בחיים שלי.
זה לא הכי מפריע לי, כי אני נהנת. אבל כן מפריע לי הידיעה שאני כן נעשת חלולה ועצובה כשאין סקס.
למה זה? מאיפה זה בא ולמה החשיבות כל כך גדולה?
תודה רבה מראד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה
אורית פס22/03/2010דחף מיני גבוה אינו בעיה,אך במקרה שלך יש להבין האם באמת הסקס כ"כ חשוב לך או שבתפישתך הוא חשוב לבן הזוג וזה כל מה שאת יכולה להציע לו עד כדי כך שבמחזור לא תיפגשו.
אופייני שיש תנודות במצבי הרוח בזמן מחזור,מדוע את קושרת את זה רק להעדר סקס?
ואם סקס כ"כ חשוב מההיבט של פורקן מיני הרי גם אוננות יכולה להביא לתוצאה הרצויה,כך שיתכן שמה שמאד חשוב עבורך זה סקס בקשר זוגי שאז את מרגישה נאהבת,ובתקופות בהן אין קשר זוגי את נוטה לחוש דכדוך וריקנות .
מדברייך בהחלט יכול להשתמע שאת חווה את עצמך רצויה ונאהבת רק כשיש סקס,וחבל. ז.א. שמרכיב מרכזי באישיותך כאשה נשען על היותך מינית ואני בטוחה שיש בך רובדים נוספים לתת ולקבל מבן זוגך,
השאלות מדוע זה כך יכולות להיבחן ביסודיות בטיפול ולא במסגרת זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)