בעלי חובב חפוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי חובב חפוז
    אביטל
    17/10/2007

יש לי בעיה והיא כזאת
    אני לא כל כך מסופקת מחיי המין שלנו...כי הם קצרים מדי לטעמים קצת נשיקות וישר חדירה ורוב הזמן עושים סקס עם בגדים ואם אני רוצה להוריד הוא לא מסכים...הוא ממש בעד סקס חפוז ומהיר....בהתחלה היה רוצה שאגמור ונוגע לי בדגדגן אך לא הייתי מצליחה לגמור איתו (לבד אני כן יכולה)ובסוף מבקשת ממנו שיפסיק מחשש שישתעמם דיברתי איתו הרבה על זה שזה מפריע לי אך הוא טוען שכך זה גברים לרוב אני רוצה סיבוב שני אך הוא טוען שהוא לא יכול כי הוא עייף זה כל כך מאכזב אני רוצה להנות עם בעלי ושונאת לאונן(אלא אם כן אני בלי בן זוג כלל אז זה משהו אחר)מה אפשר לעשות?להשלים עם זה?(אני בת 26 הוא 29)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי חובב חפוז

הוספת תגובה

• עצה

dogs
    17/10/2007

אני חושב שאני נמצה באותה בעיה עם אישתי אי רוצה שאני אגמור מהר ואני מרגיש לא מסופק אז החשב הכלתתי לחפש לי סטוצים מיזדמנים ואני ממליץ לך בשקת עושים דברי וגם נהנים אוכל להסביר לך עם את רוצה רק בפרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו