בת 24 ועדיין... בתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 24 ועדיין... בתולה
    מיואשת
    22/03/2010

היי,
    אני בחורה עם בטחון עצמי נמוך יחסית אבל עובדת קשה כדי לעלות אותו.
    אני לא מתביישת להגיד שאני נראית טוב ושהרבה בחורים מתחילים איתי.
    אבל בכל מה שקשור לסקס יש לי חסימה רגשית. אני לא יודעת אם זה כי כל השנים האלו חיכיתי ל"אחד" שיגיע, לאותו בחור שיכבד אותי, ויחכה בשבילי שאני אהיה מוכנה.
    ולאחרונה אני כבר לא בטוחה אם אני מחכה לשווא.
    כל הקשרים שהיו לי עד היום (לא היו הרבה אבל מה שכן היה) ברגע שהגיעו לשלב טיפה יותר מתקדם מבחינת אינטימיות- אני נבהלת ובורחת. לא מסוגלת להתמודד.
    כבר הרבה זמן אני אומרת לעצמי שאני צריכה לעבוד על זה. אני בחורה שבדר"כ לא מוותרת לעצמה בשום נושא בעולם- חוץ מבקטע הרגשי של להיחשף בפני מישהו.
    מרוב שאני מתביישת בעובדה שאני בתולה, החברות הכי טובות שלי לא יודעות את זה. אני משקרת לכולם (וקצת לעצמי) שזה לא נכון..
    למה אני לא מסוגלת להתמודד עם העובדה ולהמשיך הלאה?
    אני צריכה טיפול מקצועי? יש לציין שבעבר הייתי מטופלת בשיחות אצל פסיכולוג שידע עלי הכל (!) חוץ מהעובדה שאני בתולה.. אני לא מסוגלת להגיד את זה בקול רם. מה דפוק אצלי? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 24 ועדיין... בתולה

הוספת תגובה

• בתולין בגיל 24

אורית פס
    27/03/2010

אהבה זה אכן גם מפחיד ומאיים בשל הפוםנציאל להיפגע ולהינטש,וכולנו חווים זאת בתוך מערכות יחסים ובודאי מערכות שהן בראשיתן ועדיין לא התבסס בטחון ריגשי,כעת השאלה אם משהו תקין או לא זו שאלת המינון ולפי מה שאת מתארת את בהימנעות מלקדם קשר אינטימי ,וחבל,אם לא תעזי ותסתכני הרי שלא תרויחי קשר,
    מעת לעת פונים לטיפול מיני גברים ונשים צעירות במצב דומה לשלך כך שאת לא לבד בבעיה זו ואני מדגישה זאת משום שאני משערת שאת מרגישה מאד לבד ןחריגה בבעיתך,
    יכול להיות שלא היה נוח לשתף את הפסיכולוג שהיה לך בבעיה זו ויהיה לך נוח יותר מול מטפלת אשה,בכל מקרה הייתי מציעה לך לא להמתין וכן לפנות לטיפול ממוקד סביב ענין זה.
    נכון שלא קל לפנות ולדבר על מה שעבורך הוא סוד מביך כבר זמן רב,אך הבעיה לא תיפתר מעצמה ואף תשתרש ככל שתתבגרי,ז.א. עם הזמן תחושי יותר חריגות בהשוואה לבני גילך.
    הייתי מנסחת זאת,תני לעצמך מתנה בדמות טיפול שילווה אותך לקראת שנוי ויתן כלים כיצד לעשות זאת בקצב שתוכלי להכיל.
    חג שמח ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו