הפרשת יתר בעת קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשת יתר בעת קיום יחסי מין
    אורית
    23/03/2010

אני בת 25, בריאה בד"כ. בשנה וחצי האחרונות אני סובלת מהפרשה שקופה מהנרתיק, אשר מפריעה לי מאוד בעת קיום יחסי מין. התחושה היא ש"רטוב מדי", מה שמוריד מההנאה, ולאחר זמן מה היא מתחלפת בתחושת "יבש מדי", אשר גורמת לכאב. בשני המקרים, ההנאה נפגמת מאוד. ניסיתי כבר מגוון רחב של תרופות נרתיקיות, וכולן, במקרה הטוב, שיפרו את המצב לימים ספורים, אך הוא חזר להיות כשהיה. כל בדיקות התרבית שערכתי בשנה האחרונה היו תקינות. כמוסות פרוביוטיק גם לא משנות את המצב, וגם החלפת גלולות ואף הימנעות מנטילתן לא שיפרה את המצב. מה יכולה להיות ההפרשה? כיצד ניתן להתגבר עליה? אני מקיימת יחסי מין בקביעות עם בן זוגי מזה כ-5 שנים, אך מפיקה מהם הנאה מועטה בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה?

אורית
    25/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה שאולי לא רצית לשמוע

הדס
    26/03/2010

אני גם "סובלת" מהבעיה שלך...
    כתבתי " בסובלת, כי בעצם אני נורא אוהבת את הבעיה הזאת...

את צריכה להנות ממנה.. תחשבי על זה שיש בנות שסובלות ממצב הפוך, שזה הכי מטריד שיש.

לפעמים יש מצבים אני ממש רטובה שם באמצע סקס, אז אני פשוט מוציאה את האיבר שלו ומנגבת עם היד...

תנסי להסתכל על זה כמשהו שהוא לא בעייתי, ותאמיני לי שתהני מזה.

(מצטערת אם אני קצת מרגיזה בתגובה בזו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו