טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נמאס לי שאני לא מרגישה להט ואש במיניות ביני ובין חבר שלי והוא יכול להיות הכי רגיש ונותן מעצמו אבל עדיין משהו חסר שם ואני לא יודעת איך לקרוא לזה זה לא מסעיר אותי ואני לא מתרגלת לזה מהסיבה הזאת הוא רואה הרבה פורנו ואני גם חוששת שאולי הוא ירצה נשים אחרות אולי גם הוא מרגיש בחוסר ההתאמה המינית ביננו הוא לא אדם שקל לתקשר איתו בכלל !!!!!!! הוא שונא לדבר אז מה עושים ? נמאס לי כל הזמן לתפוס אותו עם הפורנו הזה מזה אומר ???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ציינת כמה זמן כבר נמשכת החברות,תיתכן שחיקה מינית ואם תפתחו את הנושא ותחשבו יחד איך לשפר יתכן ששניכם תצאו מרוצים,לא חובה לחוות כל פעם להט ברמות כדי שיהיו יחסי מין סבירים ומהנים,נראה לי שבשלב ראשון כדאי לך לפתוח את הנושא אחרת לא תדעי איך ומה לשנות. חשבי מה מעורר בך יותר תשוק ובקשי זאת מהחבר-אם תשמרי על כך ב"סוד" החבר לא ידע איך ומה לשנות.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד