מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בחשק המיני אצל הגבראורנית30/03/2010
שלום,
אני ובעלי יחד כ10 שנים (נשואים 5) ויש לנו ילד אחד והשני בדרך.
בשנתיים האחרונות יש ירידה בחשק המיני של בעלי, דיברתי איתו על הנושא מספר פעמים ועד כמה שזה נשמע מוזר אני מאמינה לו שזה לא בגללי.
לפני שהכיוון יעלה- אני לא מאמינה שהוא בוגד בי, אנחנו מבלים כל דקה שאנחנו לא בעבודה ביחד אין אצלנו יציאות לבד או עם חברים כי אנחנו פשוט אוהבים להיות ביחד או עם המשפחה. הבילוי המשותף נשאר טוב כמו שהיה ואנחנו עדיין חברים ממש טובים ומדברים על הכל.
דיברתי איתו על הנושא מספר פעמים והוא טוען שאין לזה כל קשר אלי, הוא אוהב אותי ועדיין חושב שאני מושכת אבל הוא מרגיש מרוקן- הוא לא מרוצה בעבודה שלו וקשה לו לעזוב גם כי הוא בתחום ייחודי וגם כי התנאים ממש טובים.
אני עושה כל מה שאני יכולה- אני מעודדת אותו למצוא עבודה אחרת גם אם היא כרוכה בירידה בשכר, הצעתי לו לנסוע לחו"ל לטיול בלעדינו להתאוורר קצת והוא רק ענה שהוא רוצה להיות איתנו ואין לו מה לחפש בחו"ל בלעדינו.
אנחנו שוכבים בערך פעם בשבועיים והוא תמיד היוזם- פעם אני הייתי היוזמת והפסקתי כי נעלבתי כשקיבלתי דחיות
אני אמורה פשוט לוותר? אני מאוהבת בו כמו שהייתי לפני 10 שנים ואני כמעט אף פעם לא אומרת לא למין- אני אוהבת מין ותמיד אהבתי. נראה כאילו הוא כבר לא צריך את זה יותר- זה הגיוני? אין לי מה להמשיך לדבר איתו על הנושא אם אני מכריחה אותו אבל אני לא רוצה שככה זה יהיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורנית
אורית פס01/04/2010בהחלט יתכן שהמצב בעבודה של בעלך משפיע עליו,יתכן שהחלפת עבודה כפי שהצעת לו היא צעד חיובי ולו כדי להחזיר את חיי הסקס למסלולם, וכך יהיה שבע רצון משני תחומים בחייו ,גם עבודה וגם חיי אישות.
פשוט תלוי באיזה סדר עדיפויות שמים את הנושא המיני.
חשוב שהבהרת לו את עמדתך שאינך מרוצה,ואין כל קושי להאמין לך שזה לא קשור בך,
טיפול זוגי -מיני יכול להיות יעיל עבורכם אם אינכם מתגברים על כך לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)