טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני עם שאלה אולי קצת מוזרה :-) אני פעילה מינית מגיל 18-19 בערך.אף פעם לא התלהבתי מסקס,היה נחמד אך לא יותר מזה. בגיל 23 התחתנתי,במהלך נישואין אף פעם לא הרגשתי שסקס זה חלק מאוד חשוב,לא הרגשתי חוסר אם הוא לא התקיים וכו'. אחרי גירושין,בגיל 30, פגשתי גבר אחר. אנחנו בקשר 9 חודשים בערך.כבר בהתחלת קשר הכל התהפך בראש שלי. התחלתי להנות מסקס. הכל טוב ויפה אבל יש דבר קטן שמדאיג אותי. מיום ליום אני מוצאת את עצמי עם חשק מיני הולך ומתגבר.זה הפך להיות חלק בלתי נפרד. פעם אחרונה התעוררתי באמצע לילה פעילה מינית. הבנתי שהתחלתי עוד בתוך שינה. האם דבר הוא נורמלי? :-) פשוט לפעמים אני מרגישה שזה קצת מוגזם.אולי זה קשור לבעיה פסיכולוגית מסויימת? תודה מראש על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נהדר שהתחלת להנות ממין ,נראה שהפרטנר החדש פתח בך סכר של שנים. אין לך מה לדאוג ולהבהל עם פרץ המיניות,יש להניח שזה יתמתן עם הזמן,ובינתיים תהני ותזרמי עם מה שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד