מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהעמי10/04/2007
אני ואישתי מקימים יחסים 3 פעמים בשבוע אני לא מצליח להביא אותה לסיפוק לאורגזמה האים יש איזה אותות מיהגוף של אישתי לקבלת אורגזמה אולי הי מקבלת אורגזמה בלי שהיא מרגישה יש דבר כזה האים אני יכול להרגיש אים היא מקבלה אורגזמה יש איזה סימן כול שהוא בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא לשאול אותה פשוט?
אורנית17/05/2007קודם כל לדעתי תשאל אותה באופן ישיר האם היא מגיעה לאורגזמה,
ואם לא, האם היא מגיעה לאורגזמה באוננות, אם כן היא תוכל להגיע גם איתך, הכל ענין של אימונים.
שנית ברגע שאישה מגיעה לאורגזמה, אין סיכוי שהיא או אתה תפספסו
אותה.
אני אתן לך מס' סימנים שמופיעים אצלי כשאני גומרת: קצב הנשימות מתגבר, בעלי אומר שהוא מרגיש את הנרתיק שלי מתכווץ, אני רועדת ומרגישה רטיבות מרובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי....
ידיד טוב18/05/2007אתה יכול לנסות את הקישור
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3553
או שתנסה לגרות אותה לעשות את הסקס יותא לאט' אולי לפני שאתה נכנס אליה תרד לה קצת ותעשה לה נעים......
ואלי היא פשוט בוגדת בך ולא אוהבת אותך אבל צריכה אותך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
נתי18/05/2007שים את היד על הבטן התחתונה של אשתך או על פי הטבעת ותרגיש שורה של התכווצויות, ממש כמו אצל גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
צחי18/05/2007שים את היד על הבטן התחתונה של אשתך או על פי הטבעת ותרגיש שורה של התכווצויות, ממש כמו אצל גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא10/04/2007אתם מקימים 3 פעמים בשבוע ולאישתך אין אורגזמה? קשה לי להאמין שהיא מוכנה לסבול תסכול מתמשך כזה.
האם היא מגיעה לאורגזמה מאוננות או מין אוראלי?
האם היא מתלוננת?
כשנשים גומרות בד"כ קצב הנשימה שלהן הופך מהיר יותר ולעיתים נראית מעין פריחה על הפלג העליון של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין
עמי11/04/2007אני לא חושב שהיא מגיעה לאורגזמה לפי התאור שהיצגת היא לוא מתלוננת יש דבר אחר שאני יכול לעזור לה או נקודה מסוימת בגוף שלה שאני יכול לגרות אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין
עמי17/05/2007איך אני יודע אים היא היגיע לאורגזמה לפי תנועות הגוף יכול להיות שהיא מגיעה לאורגזמה פנימית ואני לוא יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)