הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו
    דני
    01/04/2010

שלום.אני בן 45 התאלמנתי לפני שנתיים. אהבתי ואהבה אותי לאורך כל השנים.
    בשנה האחרונה היו לי חמש מערכות יחסים די רדודות בהן לא הרגשתי את המחויבות הזוגית יחסי המין היו לא פחות ממצויין אך היה לי ברור שהן לא תחזקנה מיים .כמובן שלא היו לי בעיות זיקפה בכלל וכל פעם שנקראתי לדגל הצלחתי להניפו ללא שום בעיה.
    והנה לאחרונה הכרתי מישהי בסטטוס שלי יפת מראה נעימה אשת שיחה היא דיברה עליו ואני דיברתי עליה וכין לבין דיברנו על החיים הכירה את ילדיי הכרתי את ילדיה ומן הרגע הראשון נדלק אצלי הניצוץ שיהפוך לבעירה פעם ראשונה מאז איבדתי את רעייתי.
    והנה אנו במיטה ואני ליד החבל שמניף את הדגל ומגלה משהו עשה קשר והדגל אינו מונף פעם ראשונה לא יחסתי חשיבות פעם שניה נו טוב פאניקה קטנה פעם שלישית היסטריה רבתי בתוך נפשי עלי לציין שהיא חסרת ניסיון כמעט לחלוטין(אני ממש לא) מפרגנת שיחתנו יכולה להיות פתוחה ואנו מכירים כמעט חודש וחצי.שאלותי מתבקשות ולא אשאלן רק אציין שאין לי בעיות בריאות וכנראה הכל בראש
    אשמח לעצתכם החכמה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• לדני

אורית פס
    01/04/2010

לעיתים לא יוצא דווקא כשמאד רוצים......נראה שהאשה מאד מוצאת חן בעיניך וההתרגשות לא מאפשרת תפקוד תקין,עם הזמן תתבסס נינוחות והכול יסתדר,בינתיים אתה יכול להיעזר בכדורי ויאגרה\סיאליס ,באם רופא יאות להציע לך מירשם . זה יעזור לך לתפקד היטב כל עוד קיים חשק ואז עם הזמן בהדרגה תוכל להפחית בכדורים ככל שתחוש יותר נוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו