מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית חשקאיכפת לה18/10/2007
אני ובעלי נשואים למעלה מ-30 שנה. אוהבים, מפרגנים וממש כיף ביחד. רציתי לדעת איך לשפר את רמת החשק. אם אנחנו עושים הפסקה יחסית ארוכה ביחסי המין (בערך שבועיים) יכול להיות לנו אחלה של הנאה וכיף. אבל לא תמיד.
בזמן האחרון שאנחנו מקיימים יחסים יש רצון אבל חשק אין.וזה לפעמים מתסכל. זה כדי להרגיע את הגוף אבל לא כיף..
האם יש טיפול לחשק, משהו שיכול לעזור לזוגות אוהבים בגיל המעבר....
אני כל הזמן מחפשת פתרונות יצירתיים, ניסינו הרבה דברים, אשמח לקבל ייעוץ והדרכה מאנשי מקצוע- תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר
ד''ר חגית כהנא21/10/2007נחמד לשמוע מזוגות שמצליחים לאהוב 30 שנה
עם הגיל יש ירידה בחשק ובתדירות
כדי לעורר את השניים כדאי ליצור מצבים נינוחים ומיוחדים שיעשו לכם את זה
אם את בגיל המעבר וסובלת מגלי חום יובש נרתיקי הפרעות בשינה כדאי לפנות לרופא/ת נשים ולקבל טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית שלום
איכפת לה21/10/2007אין לי בעיות שינה בכלל, וגם לא גלי חום לשמחתי. ליובש בנרתיק קיבלתי טיפול מרופא נשים וגם זאת לא בעייה. כשאנחנו מקיימים יחסים לרוב אנחנו נהנים מאוד. אבל יש בעייה של חשק להגיע לזה, העייפות , חוסר חשק להתחיל , האם יש טיפול או משהו שיכול לגרום לחשק. שלא נחכה כל כך הרבה מהנאה להנאה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
ד''ר חגית כהנא22/10/2007אין לכך "תרופה" התרופה ע"י יצירת גירויים שיעודדו את החשק אפילו אם באופן מלאכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איכפת לה22/10/2007תודה על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיכפת לה
אורית פס22/10/2007נסו להיחשף לחומרים ארוטיים,סרטים פורנוגרפיים או סיפורים ארוטיים....
נסו להכניס מרכיב חדש כלשהו וראו מה זה מוסיף לחויה...
האריכו במשחק מקדים ,גברים בגיל זה [50+?] זקוקים ליותר מגע ישיר באבר המין,
טבעי שפעם תהנו יותר ופעם פחות,
האם בחופשות יש הטבה ברמת החשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית שלום
איכפת לה22/10/2007אין ספק שחופשות תמיד עוזרות, פחות עייפים - ולופש תמיד טוב בכלל. קנינו לאחרונה D.V.D לחדר שינה כדי שבאמת נוכל לצפות בסרטים פונוגרפים. אין ספק שזה מעורר, רק שלפעמים נופלים על סרטים שעושים לא טוב להרגשה. עכשיו אני מנסה לארגן את חדר השינה מחדש שיהיה יותר אסטטי עם נרות, לשנות אוירה. אני חייבת לחשמור על אש קטנה את הלהבה של האהבה, אני ממש אוהבת אותו ופוחדת שבגלל חוסר החשק נתרחק אחד מהשני.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)