בעיית חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית חשק
    איכפת לה
    18/10/2007

אני ובעלי נשואים למעלה מ-30 שנה. אוהבים, מפרגנים וממש כיף ביחד. רציתי לדעת איך לשפר את רמת החשק. אם אנחנו עושים הפסקה יחסית ארוכה ביחסי המין (בערך שבועיים) יכול להיות לנו אחלה של הנאה וכיף. אבל לא תמיד.
    בזמן האחרון שאנחנו מקיימים יחסים יש רצון אבל חשק אין.וזה לפעמים מתסכל. זה כדי להרגיע את הגוף אבל לא כיף..
    האם יש טיפול לחשק, משהו שיכול לעזור לזוגות אוהבים בגיל המעבר....
    אני כל הזמן מחפשת פתרונות יצירתיים, ניסינו הרבה דברים, אשמח לקבל ייעוץ והדרכה מאנשי מקצוע- תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית חשק

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ד''ר חגית כהנא
    21/10/2007

נחמד לשמוע מזוגות שמצליחים לאהוב 30 שנה
    עם הגיל יש ירידה בחשק ובתדירות
    כדי לעורר את השניים כדאי ליצור מצבים נינוחים ומיוחדים שיעשו לכם את זה
    אם את בגיל המעבר וסובלת מגלי חום יובש נרתיקי הפרעות בשינה כדאי לפנות לרופא/ת נשים ולקבל טיפול מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית שלום

איכפת לה
    21/10/2007

אין לי בעיות שינה בכלל, וגם לא גלי חום לשמחתי. ליובש בנרתיק קיבלתי טיפול מרופא נשים וגם זאת לא בעייה. כשאנחנו מקיימים יחסים לרוב אנחנו נהנים מאוד. אבל יש בעייה של חשק להגיע לזה, העייפות , חוסר חשק להתחיל , האם יש טיפול או משהו שיכול לגרום לחשק. שלא נחכה כל כך הרבה מהנאה להנאה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ד''ר חגית כהנא
    22/10/2007

אין לכך "תרופה" התרופה ע"י יצירת גירויים שיעודדו את החשק אפילו אם באופן מלאכותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איכפת לה
    22/10/2007

תודה על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיכפת לה

אורית פס
    22/10/2007

נסו להיחשף לחומרים ארוטיים,סרטים פורנוגרפיים או סיפורים ארוטיים....
    נסו להכניס מרכיב חדש כלשהו וראו מה זה מוסיף לחויה...
    האריכו במשחק מקדים ,גברים בגיל זה [50+?] זקוקים ליותר מגע ישיר באבר המין,
    טבעי שפעם תהנו יותר ופעם פחות,
    האם בחופשות יש הטבה ברמת החשק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית שלום

איכפת לה
    22/10/2007

אין ספק שחופשות תמיד עוזרות, פחות עייפים - ולופש תמיד טוב בכלל. קנינו לאחרונה D.V.D לחדר שינה כדי שבאמת נוכל לצפות בסרטים פונוגרפים. אין ספק שזה מעורר, רק שלפעמים נופלים על סרטים שעושים לא טוב להרגשה. עכשיו אני מנסה לארגן את חדר השינה מחדש שיהיה יותר אסטטי עם נרות, לשנות אוירה. אני חייבת לחשמור על אש קטנה את הלהבה של האהבה, אני ממש אוהבת אותו ופוחדת שבגלל חוסר החשק נתרחק אחד מהשני.

תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו