בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    מתוסכל
    02/04/2010

היי, אני בחור בן 24 ובשנה האחרונה אני סובל מבעיה קשה מאוד.
    בתחילת הקשר שלי עם החברה הנוכחית היינו מקיימים יחסי מין תקינים וארוכים, זה היה נמשך לפחות רבע שעה 20 דקות, עד רמה שהיא כבר לא הייתה נהנת כי זה היה שורף לה והיינו מקיימים יחסי מין כמה פעמים בלילה. אולם כיום שנה אחרי יחסי המין שלנו נמשכים בין 30 שניות ל 4 דקות, בפעמים שזה נמשך 4-5 דקות זה מרגיש טוב, הבעיה היא הפעמים שזה נמשך 30 שניות - דקה, כל פעם שזה קורה אני מרגיש רע עם עצמי.

קצת רקע, לפני 8 חודשים בערך באחד מהפעמים שדיברתי עם חברה שלי לאחר הסקס שאלתי אותה מה היא חושבת על הגודל של האיבר שלי בהשוואה לחברים של בעבר והיא אמרה לי את מה שהיא חושבת באמת, שהוא קצת יותר קטן ודק מרוב החברים הקודמים שלה. מאז אני מרגיש לא שלם עם עצמי אני לא מרוצה מהגוף שלי ואני אובססיבבי בנוגע לגודל האיבר שלי. קראתי מספיק כתבות באינטרנט כדי להבין מזה תסמונת הפין הקטן וייתכן מאוד שזה הבעיה שלי אבל כבר כמה חודשים שאני מודע טעות שבתפיסתי, התוודאתי בפני בת זוגתי והשיתפתי אותה בכל הרגשות שלי, היא כל הזמן אומרת לי שזה לא משנה ושהיא מרגישה מעולה ושהיא נהנהת שאני חודר אליה. אבל למרות כל זה אני עדיין מרגיש רע עם הגוף שלי, אני מרגיש שאני מאבד משמחת החיים שלי כי אני רק חושב על זה כל הזמן. אני רק אציין שתמיד היה לי חשוב שהבת זוג שלי תהנה במהלך הסקס וקשה לי להתמודד על העבודה שאני לא מצליח לספק אותה עכשיו.

דרך אגב השתמשתי פעם אחת בתרסיס מאלחש וזה באמת עזר אבל ההרגשה אחרי שהייתי צריך להשתמש בתכשירים כדי לקיים סקס תקין פשוט הייתה נוראית
    אשמח לעצה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תסמונת הפין הקטן?!

04/04/2010

אתה כותב בפירוש שחברה שלך מרגישה מעולה ושהיא נהנית שאתה חודר אליה (ובטח גם במצבים אחרים). לאחר מכן אתה כותב שקשה לך להתמודד עם העובדה שאתה לא מספק אותה...

אבל אתה כן מספק אותה.

היא איתך לא בגלל גודל הפין (ואני בספק אם הוא חורג מהגודל הממוצע).

אני לא חשוב שאתה צריך תכשירים או מאלחשים להשהיית השפיכה.

אם אתה מרגיש לא נח עם הגוף שלך ו/או עם המיניות שלך, למרות שמבחינה תפקודית הכל תקין, כדאי שתיגש לטיפול מיני ממוקד בבעייה זו. לפני שהעכבר יתפח למימדים של פיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מתוסכל
    05/04/2010

ייתכן מאוד ואני בתחום הממוצע אולם לפי דעתי יותר קרוב לגבול התחתון מאשר לעליון, אבל אני חושב שמה שמפריע לי יותר זה הנתונים עצמם אלא העבודה שבהשוואה לחברים קודמים שלה אני יותר קטן.

לצערי העכבר כבר התפתח והמחשבות הללו גורמות לי להרגיש לא שלם עם עצמי ולביצועים נמוכים מבעבר (שלא חשבתי על זה) וכמו שכבר אמרתי למרות שדיברתי על זה ויש בשנינו את הרצון לשנות ולשפר את היחסי מין קשה לי להתגבר על המחשבות האלה שלפי דעתי הם הגורמים העיקריים.

בנוגע לפנייה לסקסולוג, מצד אחד אני חושב שייתכן מאוד שזה יכול לזרז את הטיפול בבעיה אבל מצד שני אני לא חושב שאני מסוגל או רוצה לשתך מישהו חיצוני בבעיות הללו שלא בצורה אנונימית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו