בעיות זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה
    אמיר
    02/04/2010

אני גבר בן36 גרוש כ4 שנים.בריא ולא משתמש בתרופות לאחרונה הנתקלתי בבעית זיקפה אני בקשר כ3 חודשים עם בחורה שמאוד מושכת ובפעמים הראשונות היה לנו סקס מצוין ולאחרונה אילן לי שום גירוי ואני לא מצליח להגיע לזיקפה ביצעתי בדיקות הורמונים והכל היה בסדר קצת פרולקטין גבוהה מהנורמה והטסטוסטרון 20..הלכתי לסקסולוג.והתחלתי לקחת ויאגרה או סיאליס וכך אני משיג זיקפה ..התחלתי לחשוב שאולי זה חרדת ביצוע וכיום אני הולך לפסיכולוג אולם אני לא רואה שינוי.. יש לציין שאני הייתי בעל תיאבון מיני גבוההוהייתי משיג זיקפה ממגע או נשיקה שהייתה נמשכת הרבה זמן רציתי לדעת איך אוכל לפתור בעיה זאת והאם נגזר עלי להשתמש בכדורים כל חיי שמבחינה כספית אני לא יכול לעמוד בכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• כנראה חרדת ביצוע

04/04/2010

נסה לברר מדוע לאחרונה הגירוי פחת. מה קורה עם הזיקפה במצבים אחרים, כגון, אוננות.

בבחור צעיר ובריא כמוך, הכדורים עשויים להוות ואביזר עזר בלבד לתקופה זמנית בלבד ולא פתרון קבע. כנראה אכן מדובר בחרדת ביצוע, כפי שחשבת, ועל כן כדאי טיפול סקסולוגי. אין כאן זבנג וגמרנו. זה תהליך. צריך להבין מהיכן זה נובע וכיצד להתמודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית זיקפה

אמיר
    07/04/2010

אז מה עלי לעשות?איזה טיפול יותר מתאים לי פסיכולוג או סקסולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול סקסולוגי

09/04/2010

כנס לאתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - יש שם מידע על מטפלים ומרפאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו