מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זיקפהאמיר02/04/2010
אני גבר בן36 גרוש כ4 שנים.בריא ולא משתמש בתרופות לאחרונה הנתקלתי בבעית זיקפה אני בקשר כ3 חודשים עם בחורה שמאוד מושכת ובפעמים הראשונות היה לנו סקס מצוין ולאחרונה אילן לי שום גירוי ואני לא מצליח להגיע לזיקפה ביצעתי בדיקות הורמונים והכל היה בסדר קצת פרולקטין גבוהה מהנורמה והטסטוסטרון 20..הלכתי לסקסולוג.והתחלתי לקחת ויאגרה או סיאליס וכך אני משיג זיקפה ..התחלתי לחשוב שאולי זה חרדת ביצוע וכיום אני הולך לפסיכולוג אולם אני לא רואה שינוי.. יש לציין שאני הייתי בעל תיאבון מיני גבוההוהייתי משיג זיקפה ממגע או נשיקה שהייתה נמשכת הרבה זמן רציתי לדעת איך אוכל לפתור בעיה זאת והאם נגזר עלי להשתמש בכדורים כל חיי שמבחינה כספית אני לא יכול לעמוד בכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה חרדת ביצוע
04/04/2010נסה לברר מדוע לאחרונה הגירוי פחת. מה קורה עם הזיקפה במצבים אחרים, כגון, אוננות.
בבחור צעיר ובריא כמוך, הכדורים עשויים להוות ואביזר עזר בלבד לתקופה זמנית בלבד ולא פתרון קבע. כנראה אכן מדובר בחרדת ביצוע, כפי שחשבת, ועל כן כדאי טיפול סקסולוגי. אין כאן זבנג וגמרנו. זה תהליך. צריך להבין מהיכן זה נובע וכיצד להתמודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית זיקפה
אמיר07/04/2010אז מה עלי לעשות?איזה טיפול יותר מתאים לי פסיכולוג או סקסולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סקסולוגי
09/04/2010כנס לאתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - יש שם מידע על מטפלים ומרפאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)