בעיות זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה
    א
    03/04/2010

שלום, בן 34, בעל קריירה מוצלחת ומספקת מאד. בעל חיי חברה טובים.
    לאורך שנים בעיה בנושא יחסי המין, הגעתי עם הרבה מאד בחורות למיטה (עד אז הכל בסדר) בכל הקשור לאוננות (לבד או משותפות) יש זיקפה ואני מצליח לשלוט בגמירה. בזה הסתכמו רוב היחסים המיניים עם בנות הזוג הפוטנציאליות. הבעיה היא מהשניה שאני לובש קונדום. האיבר פשוט נופל תוך שניות ללא חדירה. במידה ולא אז יש מייד גמירה. עליי לציין כי יחסית הוא גדול ועבה. ניסיתי קונדום במידה גדולה. הנושא מונע ממני להכנס למערכת יחסים רצינית. כל פעם אני "בורח" כשזה מגיע לרגע האמת בתירוץ אחר. חייב לעשות לזה סוף. לא יודע אפילו למי לפנות. קצת מביך דרך רופא המשפחה. קראתי הרבה בפורום על חרדה וכו'. לא ברור לי אם הבעיה פיזיולוגית או לא. אודה לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

• האם הקונדום אשם?!

04/04/2010

האם באמת העובדה שהאיבר נופל או גומר מהר כאשר אתה שם קונדום מוענת ממך להכנס למערכת יחסים רצינית?

אתה "בורח" כשזה מגיע לרגע האמת בתירוצים שונים, כדי להמנע מהמבוכה אך אולי גם להמנע ממחוייבות. מישהי שתרצה בך לקשר, לא תירתע משפיכה מהירה או זקפה שנופלת לה ובוודאי גם תסכים להגיע ליחסי מין ללא קונדום (לאחר היכרות של מספר חודשים).

הביעה שאתה מתאר אינה רפואית. חרדת ביצוע ושפיכה מהירה הן בעיות שניתנות לטיפול והתייחסות בטיפול מיני, אשר במהלכו גם יעלו נושאים אשר קשורים בבניית קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו