מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בחדירהרונית19/10/2007
אני בחורה בת 21 ולאחר שנים של מאבק בוגיניסמוס מללא יכולת להחדיר אפילו מקל אוזניים ,בעזרת עבודה עם מרחיבים והמון פגישות עם סקסולוגית הצלחתי לפתור את הבעיה לפני כמה חודשים ,כעת אני מקיימת יחסי מין מלאים עם חדירה ואף נהניית מהמגע .
בעייתי היא כזאת כאשר הוא מחדיר(וללא קשר לכמות הסיכוך) תמיד מאוד מאוד כואב לי בהחדרה הראשונית שזה דבר אחד ודבר שני הכאב שאני מרגישה נפסק רק לאחר שהפין חודר כמה סנטימטרים פנימה לעומק מעיין ''עוקף את החלק הכואב''. במידה והוא לא יוצא שוב, ונע בפנים כאשר "עברנו את השלב הכואב" אז אני מתחילה להינות. אך הכאב הזה בהתחלה מאוד מאוד מתסכל אותי ואיני יודעת מה לעשות לגביו ממה הוא נובע? יש לזה פיתרון?? זה גם מאוד הורס לי את תחושת השיחרור שבסקס כי תמיד יש לי את הפחד שהוא פתאום יוציא אותו לגמריי ויחדיר מחדש בבום וזה יכאב ...
אציין שגם אם אני מחדירה אצבע או את המרחיבים גם כואב לי אך חשבתי שהכאב ייפסק לאחר שאתחיל להנות מיחסי מין.
*בעיה אחרת - לפעמים בפוזיציות מסויימות כמו שאני מעליו או דוגי אני מרגישה צורך דחוף להשתין ולפעמים זה בלתי נסבל עד שאני צריכה להפסיק באמצע וללכת להשתין..אני מרגישה את זה פחות באופן משמעותי כשהוא שוכב מעלי . מדוע זה קורה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגיניזמוס
ד''ר חגית כהנא21/10/2007נדמה לי שבעית הוגיניזמוס שלך לא נפתרה
שווה לפנות לרופא/ת נשים שהו/יא גם סקסולוגים
אין סיבה שאחרי מפגשים רבים עדין תסבלי מכאב וגם לא תגיעי ממש לאורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית21/10/2007אז זהו שטופלתי ע" גיניקולוגית שהיא גם סקסולוגית ונדמה היה שפשוט סיימנו את הטיפול אין עוד לאן להתקדם כי אני מקיימת יחסי מין ונהנית אך בתחילת ההחדרה זה כואב כאילו יש שם רקמה כואבת ולא משהו שהוא נפשי מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה עדיין כואב
23/10/2007אפילו אם הכאב הוא רק בתחילת החדירה - אז לא סיימת עדיין טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)