כאב בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחדירה
    רונית
    19/10/2007

אני בחורה בת 21 ולאחר שנים של מאבק בוגיניסמוס מללא יכולת להחדיר אפילו מקל אוזניים ,בעזרת עבודה עם מרחיבים והמון פגישות עם סקסולוגית הצלחתי לפתור את הבעיה לפני כמה חודשים ,כעת אני מקיימת יחסי מין מלאים עם חדירה ואף נהניית מהמגע .
    בעייתי היא כזאת כאשר הוא מחדיר(וללא קשר לכמות הסיכוך) תמיד מאוד מאוד כואב לי בהחדרה הראשונית שזה דבר אחד ודבר שני הכאב שאני מרגישה נפסק רק לאחר שהפין חודר כמה סנטימטרים פנימה לעומק מעיין ''עוקף את החלק הכואב''. במידה והוא לא יוצא שוב, ונע בפנים כאשר "עברנו את השלב הכואב" אז אני מתחילה להינות. אך הכאב הזה בהתחלה מאוד מאוד מתסכל אותי ואיני יודעת מה לעשות לגביו ממה הוא נובע? יש לזה פיתרון?? זה גם מאוד הורס לי את תחושת השיחרור שבסקס כי תמיד יש לי את הפחד שהוא פתאום יוציא אותו לגמריי ויחדיר מחדש בבום וזה יכאב ...
    אציין שגם אם אני מחדירה אצבע או את המרחיבים גם כואב לי אך חשבתי שהכאב ייפסק לאחר שאתחיל להנות מיחסי מין.
    *בעיה אחרת - לפעמים בפוזיציות מסויימות כמו שאני מעליו או דוגי אני מרגישה צורך דחוף להשתין ולפעמים זה בלתי נסבל עד שאני צריכה להפסיק באמצע וללכת להשתין..אני מרגישה את זה פחות באופן משמעותי כשהוא שוכב מעלי . מדוע זה קורה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בחדירה

הוספת תגובה

• וגיניזמוס

ד''ר חגית כהנא
    21/10/2007

נדמה לי שבעית הוגיניזמוס שלך לא נפתרה
    שווה לפנות לרופא/ת נשים שהו/יא גם סקסולוגים
    אין סיבה שאחרי מפגשים רבים עדין תסבלי מכאב וגם לא תגיעי ממש לאורגזמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית
    21/10/2007

אז זהו שטופלתי ע" גיניקולוגית שהיא גם סקסולוגית ונדמה היה שפשוט סיימנו את הטיפול אין עוד לאן להתקדם כי אני מקיימת יחסי מין ונהנית אך בתחילת ההחדרה זה כואב כאילו יש שם רקמה כואבת ולא משהו שהוא נפשי מה עוד אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה עדיין כואב

23/10/2007

אפילו אם הכאב הוא רק בתחילת החדירה - אז לא סיימת עדיין טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו