אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    רונה
    07/04/2010

שלום אני בת 18 ויש לי כמה שאלות.
    קודם כל, כאשר אני מאוננת אני מאוד מאוד רטובה עד כדי כך שישנו ממש כתם על המיטה מרטיבות שיוצאת ממני. לאחר אני קמה גם נוזל מעט על הרצפה, רציתי לדעת האם זו רטיבות מוגזמת או דבר נורמלי?
    דבר שני, כאשר אני מאוננת אני מכיעה לשלב כלשהו של הנאה שבו אני פשוט לא יכולה יותר, קשה להסביר את זה אבל זה מעין כאב טוב כזה ואני פשוט לא מסוגלת להמשיך, ולא מגיעה לאורגזמה.. מוכר למישהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• לרונה

אורית פס
    07/04/2010

הרטיבות מעידה שאת בעוררות מינית גבוהה ,ואין זו בעיה כלל,יש נשים הנוטות ליותר יובש ויש נשים הטוענות שיש להן רטיבות יתר, וכך כל אחת ודרכו של גופה "לדבר",כל עוד את בריאה מבחינה גניקולוגית ולא מדובר בהפרשות חריגות הרי שאין מה לעשות,יש לקבל את הגוף והפרשותיו הטבעיות.
    בקשר לקשיי האורגזמה,לעיתעם יש פחדים מפני איבוד השליטה שבאורגזמה [האם אי פעם כן חוית אורגזמה. ]? ,נסי לא להפסיק ולהכיל את ההנאה שב"כאב הטוב",או לעשות קצת הפסקה ולהמשיך ...
    לעיתים גרוי ישיר בדגדגן יוצר תחושה כאילו לא ניתן לשאת יותר את התחושה מאחר והדגדגן מאד רגיש עצבית,אז נסי לתת לעצמך גרוי לא ישיר, אלה סביב הדגדגן...נסי כל דרך,,,אך כל עוד לא תמשיכי הלאה לא תהיה אורגזמה.....וחבל, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו