שלום לכל המומחים, בעייה ביחסי מין..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכל המומחים, בעייה ביחסי מין..
    אבי
    07/04/2010

קודם כל תודה מראש על על מענה, אתם עושים כאן עבודה נהדרת ואני מעריך אותכם
    על כל התגובות והתשובות המקצועיות כאן בפורום.

לבעייתי: שמי הוא אבי (שם בדוי) ואני בן 24, התחלתי מערכת יחסים לא מזמן עם בחורה בת 22.
    הכל היה נהדר עד שהגענו למצב של חדירה, שמתי הגנה אני בשמיים ואז אני חודר ואני פשוט
    לא מרגיש אותה, איך אני יסביר את זה אין חיכוך כמעט בכלל.. אני מרגיש אותה ממש קצת
    אבל בקושי. משם לקח לי 30 שניות עד שהבנתי שזה פשוט לא עובד ואיבר מיני כמובן גם כן הגיב
    והוא הפסיק להתחזק.. אף פעם זה לא קרה לי בעבר, שכבתי עם כמה בנות בעבר שהרגשתי יותר וחלקן הרגשתי יותר אבל תמיד היה חיכוך ותמיד נהנתי אבל איתה זה שונה החיכוך כמעט אפסי
    שכבר לא בא לי (ומכאן האיבר שלי מגיב בהתאם..)

ששאלתי אותה אם היא כן מרגישה אותי היא אמרה לי שכן.. (אני בטוח שזה שקר) אמרתי לה
    שאני בטוח ב100% שהיא משקרת לי ואין שוב סיבה לה לשקר אבל היא המשיכה בשלה ואמרה
    שהיא כן מרגישה אותי... (עצוב)

התקשורת מצויינת ואנחנו מדברים פתוח על הכל כולל הכל בעניין הזה אין בעיה.

לפי הבנתי כנראה היא שכבה עם מספר רב של בנים וככל הנראה גם כאלה שיש להם איבר גדול
    ועבה יותר משלי, השאלה עכשיו זה לא מה קרה זה מה עושים עכשיו? מה אפשר לעשות כדי שאני כן ירגיש אותה ושאני כן ירגיש חיכוך איתה? האם זה יתכווץ עם הזמן ואז החיכוך יהיה טוב יותר? או שזה ישאר ככה ואין מה לעשות?!

אני בטוח שהבעיה היא לא אצלי יש לי גודל ממוצע (14) ועובי בסדר גמור ..

אני ממש נואש ואני ישמח לקבל הסבר על התופעה ועל פתרונות אפשריים, אם לא ימצא פתרון אני מאמין שהקשר הזה פשוט לא יעבוד..

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוריד לחץ

ד''ר חגית כהנא
    08/04/2010

לוקח זמן עד שיחסי מין מתנהלים לשביעות רצונם של שני הצדדים. נשמע שאתה מאוד לחוץ שיחסי המין יהיו תקינים ומרוב לחץ איבר המין שלך פשוט מתרכך ולכן אינך מרגיש אותו. גם אם היא שכבה עם המון גברים איבר המין הנשי לא מתרחב .
    תנסה להוריד לחץ להנות מהרגע ולא לנסות להוכיח דבר פשוט תהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל אני לא לחוץ...

אבי
    08/04/2010

אני לא לחוץ ואני באמת שלא מנסה להוכיך יותר מידי... פשוט אני לא מרגיש אותה
    אתה אומר לי להנות אבל אני לא מצליח להרגיש אותה אז איך אני אמור להנות ?!
    אביר המין שלי ניהיה רפוי בגלל שאני לא מרגיש כמעט כלום בחדירה וזה מבאס אותי כל כך
    שכבר לא בא לי....
    :-( אני נואש ואני מרגיש כיאילו אין התאמה בין איברי המין, הנרתיק שלה רחב ולי יש איבר ממוצע
    וזה פשוט לא זה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך זה היגיוני שהנרתיק לא מתרחב ?!

אבי
    08/04/2010

הרי אם היא שוכבת עם גבר שיש לו איבר עבה יותר משלי מן הסתם הנרתיק שלה
    אחרי מספר פעמיים איתו יתרחב בהתאם... כיאילו השירים יתאימו את עצמם.
    זה היגיוני כי אם אקסית שלי בהתחלה כאב לה הרבה ובקושי זה נכנס ואחרי כמה פעמיים
    זה פשוט יותר ויותר זרם והיה סבבה לשנינו אז זה כן התרחב ממה שהיה לה....

בבקשה תסביר לי איך זה עובד והאם יש אפשרות שהיא תשאר איתי והנרתיק עם הזמן יתכווץ ויותאם לאיבר שלי.

שוב תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיולוגיה...

09/04/2010

הנרתיק לא מתרגל לאיבר מין ומתרחב לכבודו. מדובר באיבר גמיש, אשר מתאים עצמו לאיבר בשל גמישותו.

השאלה מדוע האיבר שלך הופך לרפוי? נראה שלמרות העובדה שאתה אינך מרגיש לחוץ, האיבר שלך לחוץ ונופל. האם אתה נהנה משאר המפגש המיני? מה קורה בראש שלך בעת האקט? מה קורה בתנוחות שאינן כרוכות בחדירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו