מתוסכלת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת!!!
    אורית
    08/04/2010

שלום רב,
    אני בת 22 ולפני מס' שבועות התחלתי קשר עם בחור בן 28. אציין כי הבחור נראה מעולה לכל דעת וכפי שידוע לי הוא היה עם לא מעט בחורות במהלך חייב שכל אחת מהן יפהפיה ומושכת.
    מס' ימים לאחר שהתחלנו לצאת קיימנו יחסי מין ולאורך כל המשחק המקדים היתה לו זיקפה...כשהתחילה חדירה עדיין היתה זיקפה ומיד לאחר מכן שמתי לב שהיא נחלשת. לא ייחסתי לזה חשיבות כי מיד הוא הצליח להביא את עצמו לזיקפה מחדש אבל שמתי לב שלוקח לו הרבה מאוד זמן לגמור והוא מתאמץ מאוד עד שהוא מצליח לגמור. בפעמים הבאות ששכבנו הזקפה כבר ירדה עוד במשחק המקדים כשהיינו בלי בגדים. אני מתביישת מאוד לשאול אותו, הוא גבר עם חזות חיצונית מאוד מרשימה והוא מחזור על-ידי הרבה בחורות ואני פוחדת לפגוע לו באגו..אני יודעת ומרגישה שהוא חש אי נעימות כשזה קורה, הוא גם נלחץ ומתחיל להזיע...ואני בינתיים סובלת גם מכאבים במידה והסקס נמשך יותר מחצי שעה וגם מהבושה שאולי זה משהו בי...לפעמים קורה שהוא חודר עם זקפה והיא יורדת בהמשך החדירה ולפעמים קורה שהיא יורדת עוד לפני. לציין כי כשאנחנו מתחילים להתנשק ו"להתמזמז" אני מרגישה שיש לו זקפה חזקה.
    לפניו שכבתי עם חבר שהיה לי ומעולם לא היתה לו בעיה של זקפה..להיפך - היינו מקימים יחסים מס' פעמים בלילה והיה נהדר.
    עוד אציין שלבחור הנוכחי אין איבר מין גדול..יש לו ממוצע ואולי טיפה פחות אך זה לא מפריע לי..אני חושבת שלו זה קצת מפריע כי במהלך הסקס הוא מכוון אותי להגיד לו שיש לו גדול וכמה הוא טוב במיטה.
    אני בחורה מאוד מושכת ומחוזרת על-ידי הרבה גברים אבל בכל זאת מתוסכלת כי אולי זה משהו בי.
    הבחור שאני איתו בריא, לא מטופל בכדורים ואין לו שום בעיות מיוחדות - לא בפן האישי, לא במקצועי, לא בחברתי ולא בכלכלי.
    מה זה יכול להיות??? על פניו הוא הגבר המושלם, אז לא נראה לי שמדובר בחוסר בטחון או בחרדה כלשהי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת!!!

הוספת תגובה

• אל תסתכלי בקנקן

09/04/2010

אלא במה שיש בו...

אין קשר בין המראה החיצוני לבין התפקוד המיני. לחבר שלך יש חרדת ביצוע וכנראה גם שפיכה מעוכבת (הוא מתקשה לגמור). שתי התופעות נובעות ממקור רגשי. זה קורה גם אצל בחורים שנראים מעולה לכל הדיעות. אין קשר.

את מתארת תסכול עקב השפיכה המושהית, אשר גובל גם בכאב פיזי. את לא צריכה להקריב ולסבול. למה שלא תדברי איתו על כך ותפרגני. עצם שיפור התקשורת לא אמור לפגוע בו. אולי זה אף יפחית את החרדה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו