טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 36 נשוי מזה שנה . לפני הנישאוים הינו חברים שנתיים ויחסי המין היו סבירים בממוצע 2-3 פעמים בשבוע.(למרות שאני מעדיף כמעט כל יום), לפני 7 חודשים אשתי ילדה ומאז אין לה כמעט חשק מיני אלא פעם בשבוע במקרה הטוב. כל פעם שאני יוזם היא עייפה(בגלל התינוק), אני כמעט ולא יוזם יחסי מין כי אני יודע שיהיה סירוב. נורא מתסכל אותי דבר נוסף הוא שאשתי לא אוהבת להתעלס איתי בזמן יחסי המין אלא להתנשק נשיקות קצרות ללא לשון. למרות שאני מאד אוהב להתעלס. נורא מתסכל כי בסך הכל אנחנו חברים טובים ואוהבים אחד את השני.
אשמח לעצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשים אחרי לידה נוטות לשקוע בטיפול בתינוק וזה מתיש חשוב להיות קשוב לרצונות שלה ולנסות ליצור מצבים אינטימיים נעימים ללא הפרעות ועם די זמן שינוע התינוק לסבתא ללילה וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד