מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרהשואל09/04/2010
אהלן, אני בן 21 ועד היום לא קיימתי יחסי מין.
יש לי כ3 חודשים חברה שאני אוהב ואוהבת אותי- ניסינו כבר כמה פעמים לקיים ללא הצלחה.
הבעיה היא שלמרות שאני נמשך אליה מאוד, כנראה שמהלחץ אני לא מצליח להגיע לזקפה מקסימלית אלא רק חלקית...יש לציין שכשהיא כבר לא רטובה ויורד הלחץ המצב קצת משתפר אצלי, אבל עדיין לא המקסימום.
ביצעתי קצת מחקר באינטרנט, למרות שהיא לא לוחצת בנושא ואומר שיקח לנו כמה זמן שיקח - הסקתי כבר שזו חרדת ביצוע.
אני מכיר את עצמי והפיתרון לדעתי יהיה לקחת לפחות בכמה הפעמים הראשונות ויאגרה\סיאליס עד שיירד הלחץ- הבעיה היא שאני חייל, אז איך אני יכול להשיג מרשם? חיפשתי וראיתי מספר אתרים ברשת שמוכרים אבל אני פוחד מזיופים.
תודה רבה- גם הליכה לרופא פרטי היא אופציה, ממש חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה צודק... זו חרדת ביצוע
09/04/2010הגעת לאבחנה הנכונה, אך אני לא חושב שהגעת אל הפתרון הנכון.
כדורים אכן עשויים לשפר את הזקפה, אך זהו טיפול בסימפטום ולא במה שגורם לו (חרדה). בשלב ראשון, תקשיב לחברה שלך. אל תנסו בכלל לחדור מספר שבועות. עשו כמה שיותר אהבה וסקס בלי נסיון לחדור. תגמור בדרכים אחרות (מה שאתה בעצם גם עושה היום). אם אין ניסיון לביצוע, אין גם חרדת ביצוע...
יש בצבא מרפאה לבריאות מינית (בצריפין ובדרום) אשר תוכל להיעזר בשירותיה (כולל קבלת מרשם אם תצטרך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה..אבל,
שואל09/04/2010די ניסינו כבר מה שכתבת, לא לאורך כזו תקופה..אבל לפי ההיכרות שלי עם עצמי אחרי הפעם פעמייםה ראשונות עם הכדור כבר הכל יהיה בסדר מעצמו.
אני מעדיף לא לפנות לאופציה הצבאית..
יש לך אולי המלצה על רופא כללי שאוכל ללכת אליו באופן פרטי?
תודה רבה על העזרה והתגובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי עמדות...
13/04/2010גם כאלו שמכירים את עצמם היטב עשויים להיות מופתעים.
לגבי רופא/ה פרטי/ת - כדאי שתיגש למישהו מוסמך בטיפול מיני. תוכל להעזר ברשימת המטפלים של האגודה הישראלית לטיפול מיני:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)