עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אלינו
    15/04/2010

שלום רב
    אני נמצאת 7 חודשים לאחר שילדתי את ביתי (הראשונה). לפני הלידה סבלתי מכאבים בחדירה אך הרופאה אמרה שאין מה לעשות עם זה והיינו משתמשים בחומר מסכך שהקל על הכאב. מאז הלידה הכאבים בחדירה התחזקו ובהתאם לכך ירד החשק שלי לסקס. הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים לאחר הלידה והיא אמרה שהכל בסדר. יש מה לעשות עם זה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

אורית פס
    17/04/2010

צר לי לשמוע שהרופאה פטרה אותך בלא כלום וטענה שאין מה לעשות,דווקא יש מה לעשות [מלבד שימוש במסכך ],אך לשם כך יש לפנות למרפאה לטיפול מיני ,במרפאות אלו הצטבר ניסיון בתסמונות כאב שכאלו, ואכן, נפוץ ומובן שלנוכח בעית הכאב יש גם ידידה בחשק המיני.
    אם הכאב בלתי נסבל הייתי מציעה לכם לקיים יחסי מין ללא חדירה ובמקביל לפנות לטיפול, חבל לסבול.
    גם פניה לטיפול מיני שלא במסגרת מרפאה היא אופציה. ואז המטפל יפנה לאיבחון אצל גניקולוג\ית שיש לו ניסיון בכך.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו