חוסר רטיבות באיבר במין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר רטיבות באיבר במין
    יעל
    21/10/2007

אני בת 24 כבר מספר שנים, בזמן שאני בסיטואציות אינטימית עם בן זוגי אני נשארת יבשה באיבר המין (מבחוץ). דבר המקשה מאוד מאוד על החדירה, וגם מעמיד אותי לא מעט פעמים במבוכה(אני מאד מעונינת בקיום יחסים אבל אני לא "רטובה"- וזה לא מעט פעמים מתפרש כ"לא עושה לי את זה" אבל זה ממש לא ככה). גם כשהיו לי בני זוג אחרים המצב לא היה שונה. מבדיקות של רופא הנשים שלי נאמר לי שאין לי יובש בנרתיק ואכן אחרי החדירה אז כבר אין קושי. מה הבעיה? והאם יש משהו שאני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רטיבות באיבר במין

הוספת תגובה

• איך את עושה את זה?

טלי
    22/10/2007

כתבת שאת בת 24 כבר כמה שנים, איך הצלחת להקפיא את הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם מכונת זמן

אבי
    22/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

אורית פס
    22/10/2007

אני מבינה ממך שאין לך בעית התעוררות,אך התעוררות מינית זו לא מתבטאת ברטיבות בנרתיק,
    פשוט הוסיפו חומר מסכך כלשהו עמ"נ לאפשר חדירה יותר קלה בשלב הראשון,
    יתכן שבן זוגך חודר לפני שאת מוכנה לכך פיזיולוגית אך בראש את בראש מיני,

אם הסמפטום מעיד על קושי בהתעוררות מינית יש לעבוד על ההתעוררות וזה ענין אחר.
    שתפי את בן זוגך במצב לאשורו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטיבות בנרתיק - טנטרה

תמי
    23/10/2007

בטנטרה יש מצב של לימוד נשימתי ( פראיינה ) בעזרת נשימה . יש יכולת לעלות את האנרגיה מאזור אברי המין לראש פעולה זו כשנעשת בצורה מכוונת מביאה גם לרטיבות בנרתיק
    כשזה נעשה תוך כדי משגל התענוג רב
    כדאי ללמוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו