זקוקה לחוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לחוות דעת
    מוטרדת מאוד
    18/04/2010

אני ובן זוגי חיים יחד כבר כמה שנים. האהבה גדולה ואין לי ספק בה, אבל מההתחלה היה איזה באג בחיי המין. הייתה לי תמיד תחושה שהוא לא נמשך אלי בצורה בה בני הזוג הקודמים שלי נמשכו אלי. במהלך השנים התחלנו בנסיונות להקים משפחה, שהפכו לטיפולי פוריות מפרכים שנמשכים ד עכשיו ופגעו עוד יותר בחיי המין שלנו. בליבי תמיד מקנן חשש שאהובי בעצם נמשך לגברים. מפחיד אותי עוד יותר שהוא גדל ונמצא בסביבה מאוד מאצ'ואיסטית והגיוני שהוא לא היה נותן דרור ליצרים האלה. עכשיו גיליתי על המחשב שלו תמונות של טראנסקסואלים וזה בכלל מדיר שינה מעיני. אני חייבת לציין שהוא מביע כלפי כמויות אדירות של אהבה וטוען שאני אהבת חייו ושהוא מאוהב בי. תקופת הכרותנו הייתה ללא ספק התאהבות הדדית עם כל הסימפטומים הקיימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לחוות דעת

הוספת תגובה

• משיכה מתבטאת ביום יום ובמגוון צורות

אנונימי 20+
    18/04/2010

אני מכיר אנשים שבזמנם החופשי בחדרי חדרים מסתכלים על כל מיני דברים מוזרים שמסקרנים אותם כמו מה הטרנסקוסלים שתיארת, זה לא מה שמצביע או יצביע על העובדה שהגבר שלך נמשך גם לגברים או רק לגברים.

בשפה המשותפת שלך יש כל מיני דרכי תקשורת וכשאתם נמצאים במצבי רוח אינטימיים יותר ומיניים יותר שם תפעילי את האינטואיציה שלך בכדי לראות אם קיימת משיכה או שאת מדברת עם בובה.

אי אפשר לזייף משיכה ויכול להיות שאף פעם לא הגעתם אחד עם השניה לתקשורת מספיק פתוחה כשזה מגיע לנשוא הזה וכשאני אומר תקשורת אני מתכוון לתקשורת גופנית ומילולית שקשורה במיניות.

כמו כן, אתם בקשר כבר כמה זמן, ואני יוצא מנקודת הנחה שאתם מקיימים יחסי מין מדי פעם, מה התחושה שיש לך? הוא סוחף אותך? את מרגישה מחוברת אליו באמת ריגשית כשאתם עושים סקס? אתם פתוחים מספיק בחיי היום יום? הרבה דברים יכולים לשפר את חיי המין והזוגיות בכלל וחלק ניכר מזה הוא אהבה שבאה מתוך חיבור נפשי והזדהות אחד עם השניה ואת זה את והוא צריכים ליצור או לשפר על פי התחושות שלכם ובקצב שלכם

מקווה שעזרתי קצת.

* אני לא מומחה עם תואר, רק מדבר מהניסיון ומהתחושות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטרדת ובצדק

ד''ר חגית כהנא
    19/04/2010

באג בחיי המין היא בעיה קשה שמעיבה על חיי הזוגיות
    אינני יודעת מה נטיותיו של בן זוגך אבל אני יודעת שאם לא מצליחים לשפר את חיי המין ולא מצליחים להרות צריך לחשוב היטב על המשך הקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם כל הכבוד לתואר ד"ר

מוטרדת מאוד
    19/04/2010

האם לא קראת את הפרט החשוב ביותר בהודעה? יש בינינו אהבה גדולה. ונכון שאני מוטרדת, אבל "לשקול את המשך הקשר"???? אני מתלבטתת אם לדבר איתו על זה או שזאת פצצה שאחרי שתתפוצץ לא ניתן יהיה לאחות את השברים, אני מתלבטת אם לפנות איתו לייעוץ או שלהכניס גורם שלישי יסגור איתו, אני מתלבטת אם אני והוא בשלים לחיות עם התשובות שיצוצו? הייתי רוצה לדעת אם הסימנים שאני מרגישה הם באמת עדות לנטיות הומוסקסואליות או לא בהכרח. אני מתלבטת מה לעשות, אבל כמו שכתבתי אנחנו אוהבים אחד את השנייה ולקבוע שאני צריכה "לשקול את המשך הקשר", זאת חוות דעת מאוד לא אחראית לטעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוטרדת מאוד, כנסי יקירתי

אנונימי 20+
    19/04/2010

אני מבין את התסכול שלך והכעס בלקבל תשובה כללית ולא ממצה, בכל מקרה עקב ההודעה שכתבת פה אתמול שוטטתי קצת באינטרנט בכל מיני מקומות ויש לי הרגשה שחסרה קצת פתיחות בינך לבין בן זוגך ואי אפשר להתכחש לזה.

יכולות להיות מספר השערות, למשל, שהוא כנוס בעצמו בגלל שהוא נמצא בעולם פנטזיות משלו שבהם הוא מרגיש אולי שהוא מבין את עצמו יותר מכל אחד אחר בכל מה שנוגע לסקס? גברים נוטים לפתח לעצמם עולם דמיוני של פנטזיה ועינוגים עצמיים וההרגל הזה לפעמים גורם לריחוק מיני מסויים בין הגבר לאישה, כמובן שהמצב הזה הוא לא המצב האידיאלי במערכת זוגית טובה.

אני הייתי מייעץ לך לפני שאת מתייעצת עם פסיכולוגים פסיכיאטרים וסקסולוגים, להתייעץ עם הבן אדם שהכי קרוב אלייך הלא הוא בן זוגך שכנראה יקר לך מפז. תנסי לגשת אליו עם החום שלך עם התקשורת שלכם ותגידו לו שאת אוהבת אותו ורצה שחיי המין שלכם יפרחו ומוכנה לפעול בשביל שזה יקרה תקשיבי לצד שלו, חשוב שתקשיבי לראות מה הוא אומר, אין מה להתבייש, אתם בעל ואישה, אומנם אני בעצמי לא נשוי אני עדיין צעיר לזה אבל אם הוא ואת לא תבינו אחד את השנייה זה צריך להשתנות.

אחר כך תוכלו ללכת לייעוצים של מומחים למינהם על פי השיקול דעת שלכם אבל אתם צריכים לבוא לייעוץ מסוג כזה כשאתם עם דף מוכן, מבינים אחד את השניה או לפחות מנסים.

מקווה שקצת עזרתי.

אנונימי 20+.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חמוד. תודה.

מוטרדת מאוד
    19/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו