מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפנטז על משהו אסור, מבקש ייעוץ מכםאנונימי 20 +18/04/2010
אני בחור בשנות ה20 פלוס לחיי, מאוד תקשורתי, אבל במצברוח ירוד מאוד בזמן האחרון.
בחודשים האחרונים התעוררה בי פנטזיה שממש לא קל לי לדבר עליה, אני מפנטז לעיתים קרובות מאוד תקשורת מגע וחום אימהי בין אישה בוגרת לילד (בן) שממשיכה לכיוונים אירוטיים. אני מרגיש מצד אחד רגשי אשם על מחשבה מסוג כזה מצד שני לא מצליח להוציא את זה מהראש זה גורם לי כל פעם להסתקרן ולחקור התנהגויות בין אישה לילד ולפנטז שקורים דברים בינהם בחדרי חדרים.
זה לגיטימי? טבעי? מוזר? אסור? מותר? בבקשה כל מי שיכול לעזור לי ולייעץ לי אני ממש לא יודע איך להתמודד עם כל העניין הזה.
-ראוי לציין שהילד הוא לא האובייקט המיני בעיניי אלא האישה, אני מדמיין לרוב את היחס של האישה לילד כאילו שאני הילד בעצמי ונהנה לקבל את היחס ה"אסור" והנועז מהאישה.
המיניות האסורה והנועזת שהאישה משדרת במחשבותיי היא מה שגורמת לי להתרגש כל כך.
בבקשה כל אדם שאי פעם חווה דבר כזה שיכתוב לי אם הוא יכול או שייעץ לי, כמובן כולל היועצים כאן אם זה אפשרי.
אנונימי 20 +* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אומנם מגיב לאחרים אבל
אנונימי 20+19/04/2010חשוב לי לקבל דעה הכוונה או הזדהות מסויימת עם מישהו או מישהי שמרגישים או מבינים אותי פה.
יש מצב שזה יקרה? זה ממש חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה זו פנטזיה
20/04/2010קודם כל תודה על מעורבותך ופעילותך השוטפת בפורום!
אתה מתאר פנטזיה, יודע שזו פנטזיה ומבין את הגבולות. כל עוד פנטזיה נשארת בגדר זו, היא אינה בעייתית. הפנטזיה שאתה מתאר אינה חריגה. נשאלת השאלה מדוע היא מציקה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה שהפנטזיה מציקה לי:
אנונימי 20 +20/04/2010היא שבסוג פנטזיה שכזו כשאני לא קשור אישית וזה רק לדמיין שני גופים, האישה והילד, אז אין לי שום חלק אישי בזה ונוצר הצורך לראות במציאות איך זה קורה.
אני גם מרגיש צורך גדול לדבר על זה ולשמוע סיפורים מנשים שמרגישות שהן מפנטזות על הילד וזה משהו שכמעט בלתי אפשרי שיקרה.... בקיצור, הכל מסובך כמו שאתם מבינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כזה מסובך...
21/04/2010הפנטזיה שלך עדיין בגבולות בטוחים. גם הצורך לראות במציאות נשאר בגדר הפנטזיה ואתה לא באמת רץ לחפש נשים מחבקות ילדים (אלא רק מפנטז על כך). נכון?!
לגבי הצורך לשתף - זה טבעי, חשוב ויקל עליך. דווקא היום זה לא כזה מסובך. הנה שיתפת כאן באופן אנונימי, ואתה גם יכול למצוא פורומים של סקס, בהם תוכל לשתף באופן יותר יסודי אנשים שחולקים איתך אותן פנטזיות.
נסה ותהנה. ותמשיך לשתף גם כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)