מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש רצון אבל לא עומד, בן 17נער מודאג18/04/2010
שלום החלטתי לראשונה לפתוח את הבעיה האישית שלי בפני אנשים נוספים ואני מקווה שזה המקום הנכון שבו אני אקבל את העזרה הנדרשת.
אז הסיפור שלי הוא כזה; לפני זמן מה הייתי בבית של ידידה שלי וקרה מצב שישבנו בחדר שלה וצפינו בסרט פורנו, כעבור כמה דקות של צפיה הושטתי יד והתחלתי לענג אותה מה שנקרא, ואחרי זה גם היא הושיטה יד לעבר האיבר שלי ואז הגרוע מכל קרה...הוא פשוט לא עמד ויותר מכך התכווץ. מספר דקות היא ניסתה להעמיד אותו אבל פשוט שום דבר לא קרה וכל העסק נפסק. הרגשתי כזאת מבוכה שאי אפשר לתאר...
מישהו יכול להסביר לעזאזל למה זה קורה לי?
כשאני צופה בפורנו הוא עומד בלי בעיה, יותר מכך כשאני אפילו חושב עליה מחשבות אירוטיות הוא עומד אבל ברגע האמת הוא ממשיך לישון.
בבקשה תעזרו לי! עוד פעם אחת כזאת ואני מתנזר לכל חיי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס ידידי
אנונימי 20+18/04/2010בעבר הלא רחוק גם לי זה היה קורה כשהתחלתי להפתח למערכות יחסים ופעילויות סקס עם בנות שיצאתי איתן והיו לי חודשים שלמים שהייתי נמצא ממש במצב שצריך להתקדם לזיקפה בשביל להמשיך וזה פשוט לא קרה, ידוע שבנים בעלי ניסיון דל ביחסי מין או בתולים נמצאים בהתחלה בסוג של מתח ציפיה או חרדה מהאקט שילך להם טוב ושיצליחו להיות "טובים במיטה" לפעמים המתח ההתחלתי הזה גורם למצב שהראש שלך לא עסוק בלהנות מהקירבה של הבחורה בצורה משוחררת ואתה נעשה נאטם גם אם אתה חושב שאתה משוחרר מספיק, עם הזמן התופעה הזאת עלולה לפחות ותרגיש שאתה משוחרר באמת ונהנה כמו שאתה נהנה כשאתה מענג את עצמך כשאתה לבד,
עצם העובדה שאתה אומר שאתה כן מצליח להגיע לזיקפה כשאתה נמצא לבד מעידה על הפן הריגשי שנוסף למצב שיש מישהי לידך ואתה חושש שזה לא יהיה טוב כמו שהיית רוצה שיהיה, או חושש שלא תספק אותה מספיק, לאט לאט, תעבוד עם עצמך על לשחרר את עצמך ואפילו אני ייעץ לך לדבר עם הבחורה בפתיחות על עד כמה שניתן על המצב,
זו לא בעיה, זה סיטואציה שצריך לפתור בדרכים נעימות ורגועות, מה שישחרר אותך ויגרום לך להרגיש פתאום שעצם העובדה שהבחורה לידך לא גורמת לך להסתגר אלא גורמת לך להתגרות עוד יותר.
כמובן שלטעמי אין כמו להתחתן ואז לשכב עם הבחורה האחת והיחדה שלך, אבל זו כבר החלטה שלך.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חבר
נער מודאג19/04/2010באמת כבר חששתי לבעיה פיזית או משהו שיאלץ טיפול ממשי ובזכותך ממש ירדה לי אבן מהלב.
אך בכל זאת אשמח מאוד אם אתה (או גולשים אחרים) תוכל לציין דברים שאני יכול לעשות כדי למנוע את זה בפעם הבאה מלבד לדבר איתה, כי כמו שאמרתי היא ידידה ואנחנו לא פתוחים אחד עם השני ב100 אחוז.
אני מודה לך שוב ואשמח לתגובות נוספות ממך וגולשים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כל נער שנפתח לעולם המין...
אנונימי 20+19/04/2010אתה תלמד לאט לאט ותוך כדי ההרגשות האישיות שלך איך לעשות טוב לעצמך ולבת זוגתך או הידידה שאתה חושק בה. יחד עם זאת חשוב שתבטח בעצמך ותתחבר למי שאתה כי בסופו של יום כשרוצים להשתחרר ולהרגיש שנהנים מהקירבה אל בן אדם אחר בלי שום חרדה זה בא כתוצאה מהרגשה טובה עם עצמך והרגשה של פתיחות משחררת בינך לבין אותה בחורה, נסה לדבר איתה להתעניין בה להגיד לה שהיא יפה בעיניך ללטף אותה בשיער לתת לה להרגיש מושכת.. כל השאר יבוא לבד מבלי שתרגיש, והכי חשוב להשאר בן אדם ולא לאבד את הראש גם אם היא מסחררת אותך. ואם היא מסחררת אותך.. תגיד לה שהיא מסחררת אותך, אין כמו להיות פתוחים לדעתי.
את השאר אני ישאיר למומחים שמסתתרים פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת תשובה מדוייקת...
21/04/2010ואל תהסס להתייעץ שוב ולעדכן אותנו מה קרה לאחר יישום כל העיצות שקיבלת מאנונימי 20+. קרא גם עוד בפורום על חרדת ביצוע ואופן ההתמודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)