מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זיקפהאמיר21/04/2010
אני בן 37 ובקשר עם בחורה כ-4 חודשיים לפניה הייתי עם יצר מיני גבוהה כל דבר הכי קטן היה מחרמן אותי והייתי משיג זיקפה שהייתה נמשכת שעות בסקס ללא כדורים אולם לאחרונה אני לא מבין איך פתאום קשה לי להשיג זיקפה וכל היצר המיני והחשק שלי ירד לרצפה..אני משתמש כ-3 חודשים בסיאליס וויאגרה וקשה לי לחשוב איך אני אכנס למיטה בלי הכדורים בת זוגתי אינה יודעת על כך.והכי מפתיע אותי שהיא הבחורה שאני הכי אוהב והיא סקסית ומושכת ועושה דברים שאמורים לגרות אותי ובעבר זה היה מטריף אותי וכיום זה לא מגרה ותי אני מרגיש שאני עושה סקס באופן מכונתי סתם בשביל להנות אותה..עזרו לי בבקשה אני מפחד לנסות בלי כדור כי אם זה יקרה אני אכנס לדיכאון וזה יגרום לי לנתק קשר שחיכיתי לו כלכך הרבה שנים וסוף סוף באה הבחורה שאותה אני רוצה בכל ליבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זקפה על רקע פסיכולוגי
27/04/2010כל החיים לא היו לך בעיות זקפה ואף להיפך, ודווקא שמצאת את האחת והיחידה, שאתה הכי אוהב והיא הכי סקסית - דווקא אז לא עומד לך.
לא נראה שהמקור גופני. אתה מתאר חרדת ביצוע. הכדורים אינם פתרון. הם בסך הכל נסיון לפתרון קסם, בעוד הבעייה העיקרית והגורם נשארים בעינם.
איני יודע אם עברת אבחון כדי לברר איתך את המקור לבעייה. זו תהיה המלצתי - לגשת למרפאה סקסולוגית (רשימה באתר איט"ם - אגודה ישראלית לטיפול מיני www.ITAM.org.il ) ולהתחיל לעבוד על החלק הרגשי. על אותה חרדת ביצוע. כדאי יהיה לשתף אותה, כי הסוד שאתה שומר בפניה מחריף אף הוא את הבעייה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרותי
אמיר28/04/2010קבעתי תור אלייך ד"ר חרותי והאם אני צריך לבצע קודם איבחון?אני לא מסוגל לידע אותה האם אוכל להתגבר לעל בעייה זאת לבדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
29/04/2010פגישה ראשונה היא פגישת ייעוץ ואבחון. אתה יכול להגיע בגפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)