זיקפה:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה:(
    הריונית
    23/04/2010

אני בת 34, בעלי בן 37. אני בהריון שני באמצע חודש שמיני. לאורך כל ההריון היו בינינו יחסי מין סדירים של פעם פעמיים בשבוע. בפעמים האחרונות שמתי לב שלבעלי אין כמעט זיקפה כאשר הוא יוזם ואני עוזרת לו.
    אני מוטרדת מהעניין- האם זהבגלל המראה שלי בסוף ההריון, האם בעיה בריאותית. יש לציין כי הוא מוטרד מבעיות עם אמו המבוגרת לאחרונה, וכן יש לציין כי לי אין חשק מיני בכלל כמעט לאורך כל ההריון (אני מודאגת מהמצב הכלכלי, מעתידי במקום העבודה, מהלידה וממה לא בעצם..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה:(

הוספת תגובה

• זקפה ירודה בסוף ההריון

28/04/2010

לא ניתן לדעת דרך הפורום מה מפחית את זקפתו של בעלך. בכל זאת את ממש לקראת לידה וקיימים משתנים רבים אשר קשורים להריון - חשש לפגוע בהריון ובעובר (מודע או תת מודע), מראה פיזי וכדומה , אך גם לחצים וחששות שאינם קשורים להכיון (לדוגמא, מחלת אמו והדאגות האחרות אותן את מתארת).

כדאי לעבוד בתקופה זו על התקשורת ברמות אחרת. דברי איתו על מה שכתבת כאן. שתפי אותו. עבדו על תקשורת מינית גם ברמות אחרות (שאינן כוללות חדירה). טפחו רבדים אינטימיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו