מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מקיום יחסי מיןנועה24/04/2010
שלום,
אני כבר בת 24 ובתולה, הסיבה העיקרית היא שנכנסתי למעין "מעגל" של חשש,
בגילי די חריג להיות בתולה ואני לא רוצה שבן זוגי יידע שאין לי עבר מיני,
כל פעם שהיה לי קשר שהתקרב ליחסי מין נרתעתי וחשתי כיווץ פסיכולוגי וחשש-
גם מכאבים וגם כי אני לא רוצה שיידעו שאני בתולה.
מעבר לזה החשש הפסיכולוגי שיכאב לי מרתיע אותי.
אני יודעת שיש טיפול במרחיבי נרתיק- כמה זמן בערך לוקח טיפול כזה? אחריו אין דרך לדעת שאני בתולה, נכון? (כלומר טכנית לא אהיה, נכון?)
האם אפשרי להשתמש בויברטור לפתיחה עצמית של הקרום?
עד לאחרונה אפילו טמפונים התקשתי להחדיר מתוך כאב (שוב- ככה"נ פסיכולוגי), על זה התגברתי,
עכשיו השאלה אם יש לי סיכוי להצליח לבד עם ויברטור לקרוע את הקרום כך שלא יידעו שאני בתולה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד שיעבור
רם24/04/2010נועה שלום
אני בטוח שיש עוד בגילך שלא קימו יחסים ההבדל שאת קצת אמיצה יותר ומעיזה לדבר על הנושא
תראי אני מאוד יכול להבין את הפחד שלך לדבר על הנושא
כשכתב "אני לא רוצה שבן זוגי יידע שאין לי עבר מיני " ניתן להבין כי עשית משהוא רע מבחינתך
אבל זה לא בושה גברים יכולים לחשוב להפך דברים טובים לגביך שאת לא מנצלת את המיניות "זורמת" יותר מדי
את יכולה לנסות את הדברים הבאים
- אבל תחפשי בן זוג מתחשב שהיה לך קל לדבר והיפתח אליו מישהוא יגרום לך בטחון שלא
כל אחד שחווה קיום יחסי מין בפעם הראשונה פחדו (גם גברים ונשים) ואם תספרי לחברה טובה מתחשבת ונאמנה תוכלי לדעת כי היא גם הרגישה פחד
את יכולה עם בן הזוג לרמוז שאין מין מהתחלה (תתפלאי ישנם בני זוג שלא רוצים מין מהפגישה הראשונה) - אם הוא לא יודע להיות מתחשב בצרכים האמיתיים שלך זה אומר שהבן זוג הוא לא משהוא וכדאי לעבור הלאה
את יכולה להיות במחיצתו במיטה וקיימים משחקים מיניים רבים ללא חדירה כל תהיה במחיצתו
ותתרגלי אילו פיזית ונפשית וכאשר תרגישי רגועה
במחיצתו תתעורר לך תשוקה והתרגשות שיקטינו פחד
וכאשר תהיה רגועה ושלוה האברים ירגעו ולא יהיה קושי של חדירה
ולא תצטרכי שום טיפול פסיכולוגי
אין לך מה לדאוג בנוגע קריעת הקרום מדוע?
כיון שישנם נשים שקימו יחסים והקרום עדיין שלם והם מגלות את זה לקראת הריון
כמו כן ישנם נשים שהקרום עדין קרוע עקב המחזור
לדעתי הפחד משתק אותך וחבל בן זוג אוהב ותומך ומתחשב יוכל לסייע לך
אחרי הכול אם הבן זוג שלך לא יתמוך אז חבל לא ?
לדעתי לגבי ויברטור עדיף שתתיעצי עם רופא נשים
לבסוף ישנם מטפלים מניים למצבים כאילו - אבל תוכלי לנסות את זה לסוף
כשתעברי את זה (יש לי תחושה שתעברי ) תראי שזה לא כזה מפחיד כמו שזה נראה לך עכשיו זה נכון לכל פחד בחיים
מקווה שעזרתי
רם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם! אתה מקסים :-)
נועה25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני
יעל24/04/2010היי שמי יעל אני בת 22 יש לי חבר מזה 3 שנים, הוא החבר הראשון שלי והראשון שאיתו קיימתי יחסי מין.כרגע שנינו סטודנטים, מתראים רק בסופי שבוע ומעבירים אותם ביחד.
בשנה האחרונה אני מרגישה שירד לי החשק מיני אפשר לומר שלחלוטין, אני אוהבת את המגע והקירבה אבל יש לי חשש מחדירה. הוא מאוד מכבד אותי וגורם לי להרגיש שזה בסדר אבל התיסכול משגע אותי, ברגע שאני מרגישה שהנגיעות שלו רומזות על המשך אני נלחצת ומתרחקת, ניסיתי הרבה פעמים להרגע ולזרום וכשזה קרה כנראה שלא הייתי מספיק רטובה והחדירה כאבה לי מאוד. בעבר היו לנו חיי מין מלאים, אהבתי מאוד לקיים איתו יחסים ואילו היום אני לא מסוגלת, אני לא מרגישה את זה בפנים, היצר נעלם לגמרי ואני מרגישה שזה נוגד לגמרי את האופי שלי. אני מסוגלת להבין שאחרי תקופה ביחד החשק יורד אבל לא לגמרי... אני זקוקה לעזרתכם, חשוב לי להבין אולי זה משהו כימי שאפשר לזהות עם בדיקות דם...אולי זה הגלולות, אולי שחיקה של הקשר אבל לא נראה לי שבכזאת קיצוניות... כל המאמרים מדברים על נשים בגיל המעבר, פתרונות לנשים בגיל המעבר וכו אבל אף אחד לא מתייחס למצב כזה בגילי!
חשוב לי לציין שאני לוקחת גלולות כבר 4 שנים, חלק מהזמן דיאנה וכרגע יסמין, בלי הגלולות המחזור שלי לא סדיר.
אודה מאוד לעזרתכם וייעוצכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי להגיד שאת לא לבד..
נתי03/05/2010לא יודעת עד כמה זה מעודד, אבל כן.. אני מרגישה וחושבת בדיוק כמוך... כשקראתי את ההודעה ממש הרגשתי שאני כתבתי אותה... ולכן לא היה לי צורך להוסיך עוד אחת.. כי כבר כתבו לך התשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
ד''ר חגית כהנא27/04/2010קשר מבוסס על פתיחות ואם יש לך קשר חברי למה להסתיר את העובדה שלא התנסית? עצם ההסתרה גובה מחיר ומתח מיותר.
לרב הנשים אין קרום בתולין נוקשה וזהו אזור אנטומי בלבד.
בד"כ אין כאב או דימום ביחסי מין .
אינני חושבת ששימוש במרחיבים למיניהם הוא הפתרון אלא שיחות שתהינה משולבות עם תרגילים.
עליך לבדוק עם עצמך מהו הפחד האמיתי - בהחלט שווה לשוחח עם איש מקצוע - סקסולוג/ית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)