טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בקשר זוגי עם בחורה כ-4 חודשיים ואני מאוד אוהב אותה ורוצה לבנות איתה משהו משותף אחרי כל כ הרבה זמן כ4 שנים שאני גרוש מצאתי את אהבתי אבל שאני איתה אני לא מצליח להגיע לזיקפה ואין לי גירוי או חשק מיני ואני נעזר בסיאליס והיא אינה יודעת.ניסיתי לבדוק איך אני עם בחורות אחרות מה שאני לא עשיתי בחיי כי אני מאוד נאמן ווכן הגעתי לזיקפה.מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מדוע דווקא עם הבחורה שאני הכי רוצה בעולם אני לא מגורה ועם אחרות אני כן מצליח ?רופא המשפחה ייעץ לי לעזוב אותה ואמר לי שבתת מודע שלי אני לא רוצה אותה.אבל אני כן רוצה אותה בבקשה עזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מין הסתם דוקא בגלל שאתה כל כך רוצה אותה אתה בלחץ . הלחץ מונע ממך מלתפקד כראוי. מין הסתם גם העובדה שאתה גרוש מלחיצה אותך יותר בבנית קשר זוגי חדש כיון שקיוית פעם אחת ולא ממש צלח. נסה להרגיע, לשתף אותה בתחושות שלך ואולי לפנות לטיפול שיעזור לך להתמודד עם הלחץ בו אתה נמצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד