בבקשה תענו-שאלה לגבי אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו-שאלה לגבי אורגזמה
    מיה
    27/04/2010

בת 30.אני נמצאת בזוגיות מזה שנה ו-3 חודשים עם בן זוג תומך ואוהב לו אני מאורסת. אני מעט מוטרדת מהעובדה שכמעט לא חוויתי איתו אורגזמה במהלך הכרותנו ואם כן זה היה בעוצמות חלשות.
    יש לציין שבעברי לא חוויתי אורגזמה יותר מדי פעמים אך כשחוויתי זה היה עוצמתי וחזק.פעם אחת התקיימה במסגרת יחסי זוגיות יציבים ופעם אחרת בסטוץ. כעת כשאני ביחסים טובים ואינטימיים עם בן זוג אני מוטרדת מהעובדה שהדבר לא קורה. יש לציין שאנו מדברים על כך והתקשורת בינינו הינה טובה אך אני נשארת ללא פיתרון ואיני יודעת כיצד להדריך אותו...או מה עליי לעשות..
    אני שמה לב שמצטבר אצלי תסכול וחשש ממיניות לא מספקת עם אדם שאני מאוד אוהבת....
    מה לעשות? מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למיה

אורית פס
    27/04/2010

תגובת אורגזמה מתאפשרת כשכלום לא מפריע לרפלקס הזה להשתחרר,ואין לי דרך לדעת מה אולי מפריע לכך ,אלה בתשאול מפורט כפי שנעשה בתחילת טיפול מיני,
    העובדה היא שיש לך קשיים עם אורגזמה וטוב שחווית זאת בעבר ואת יודעת שזה אפשרי,
    נסי לשחזר את מה שאיפשר זאת בעבר,,,,,,,,,ואם לא יועיל ,נראה לי שתרויחי מפניה לייעוץ סקסולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו