יש לי כמה שאלותת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלותת
    taltol
    02/05/2010

אני פעילה מינית כבר קרוב ל8 שנים ואני לא יודעת אם הגעתי אי פעם לאורגזמה, האם צריכה להיות הפרשה מאיבר המין באורגזמה?

יש לי בן זוג קבוע למין כבר שנים, איך אפשר לשדרג את חחוית הסקס כי זה כבר נהיה נורא טכני וידוע..

האם נשיקות קשורות לגירוי מיני? ואיך זה שקשה לי להתנשק?

פעם ראשונה שגמרו לי בפה. מעניין אותי לדעת מה זה נותן לגבר כי זה צורך תמידי שלו והאם הקלישאה שזה מוריד מערך האישה יש בה משהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלותת

הוספת תגובה

• לטלטול

אורית פס
    04/05/2010

לא, עפ"ר אין הפרשה בשעת אורגזמה למעט הרטיבות הרגילה שנוצרת בנרתיק בזמן התעוררות מינית. יש נשים המעידות שאצלן יש ממש שפיכה,אז יש לכאן ולכאן.....

נסי לדבר עם החבר על שידרוג יחסי המין,וחשבי גם את מה היית רוצה לשנות או לנסות-עשי זאת אתו כחלק מחויה זוגית.

כן ,נשיקות ארוטיות קשורות לגרוי מיני ובמיוחד עבור נשים, איני יודעת מדוע קשה לך להתנשק -אולי זה מעיד על קשיים כלשהם באינטימיות, אך אפשר להתגבר על כך.

כדי לדעת מה נותן לגבר גמירה בפה ,הכי טוב לשאול את הגבר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו