יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    moor
    04/05/2010

שלום רב
    אני בת 23, נשואה ופעילה מינית מזה 6 חודשים, מאוד אוהבת את בן זוגי, אני נהנית מהמגע המיני איתו, אך אף פעם לא הרגשתי סיפוק או פורקן מיני כפי שאני קוראת בספרות המדעית על אורגזמה.
    העובדה כי לא חוויתי אורגזמה די מציקה לי, לא יודעת מה לעשות, אני מנסה הרבה תנוחות, חלק מהן מסיב לי הנאה אך לא אורגזמה.
    מה אפשר לעשות עם העניין הזה?
    לאן לפנות, מה לדעתכם הבעיה, חשוב לי להגיד שאני ובן זוגי ביחד - חברים מזה 3 שנים, אוהבים אחד את השני מאוד, ואין לנו בעיה באינטימיות. לפני הנישואין לא קיימנו יחסי מין אך הנשיקות והמגע האינטימי היה מסב לי הנאה רבה וגורם לי להתעוררות מינית וחום רב, היום בתוך האקט המיני עצמו אני לא מרגישה את החום הזה וההתלהבות מהעניין.

מה עליי לעשות........??

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• לא גומרת בשביל אף אחד

07/05/2010

אל תשימי את האורגזמה כמטרה ביחסי המין. שימי את ההנאה כמטרה - ונראה שאת אכן נהנית. נסו לשחזר את האינטימיות והזרימה שהיו לפני הנישואים ויחסי המין. לפני שהפכת את הניסיון לגמור למטרה נעלית.

במקביל נסי בשלב ראשון להגיע לאורגזמה לבד. לא ביחסי מין. באוננות. תקראי את ספרה הנהדר של לוני ברבך גרפילד, שם היא מפרטת צעד אחר צעד את הדרך אל האורגזמה באוננות. אם תצליחי לבד, תוכלי בהמשך להכניס זאת אל יחסי המין. שתפי את בעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו