טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, נשואה כ - 3 שנים , יש לי ילדה מדהימה בת שנה. לפני הלידה בעלי ואני היינו מקיימים יחסים בין 2-3 בשבוע, היום כשהמשפחה התרחבה תדירות קיום היחסיםפחתה. אני מבינה שהמעגל המשפחתי לא כמו מקודם , אבל איך משפרים את זה? אני ובעלי כל הזמן דנים בנושא ומחייבים אחד לשני שנשתדל יותר ולא ניכנע לעייפות היומית אבל זה קשה ואז מגיע מצב שאנחנו מקיימים יחסי מין 2 בחודש !!!! אני לא יודעת מה לעשות בכדי לשלפר את זה אניאוהבת את המגע אם בעלי ואת הרגעים האלו והייתי רוצה שזה יהיה יותר פעמים. אשמח לקבל מענה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טבעי לגמרי שעד שנה לאחר לידה מרבית האנרגיה מושקעת בתינוק ובאופן טבעי תחול ירידה בהשקעה ביחסי המין,טוב שאתם מודעים בעת לחשיבות של חזרה לזוגיות וחזרה ליחסי מין יותר תכופים, וטוב ששניכם רוצים בכך,לשם כך נוחו יותר ,היעזרו בבייבי סיטר או עזרה משפחתית גם אם אתם נשארים בבית,אך בראש שקט ,,,,,ותנו לזמן לעשות את שלו,אולי להגדיר ערב בשבוע שיוקדש לזוגיות יועיל גם, החשוב ביותר - מודעות לחשיבותה של חזרה לחיי מין זוגיים , ומאחר ואתם מודעים פשוט פנו לכך יותר זמן וגייסו עזרה עמ"נ שיתאפשר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד