טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רציתי לדעת אם זו בעיה שאלתי גם בפורום אורלוגיה כאשר הפין שלי עומד הוא עומד כלפי מטה הייתי אצל רופא והוא אמר שיכול ליהיות שבנות הזוג גם יותר נהנות כך אבל זה דבר שסקסולוג יידע יותר טוב רציתי לדעת האם זה נכון? אני חושב לעשות ניתוח כי מבחינה אסטית זה מפריע לי לדימוי העצמי אך אם הדבר הינו נורמלי אולי אני לא אעשה מה דעתכם? האם באמת פין שעומד מטה הוא אותו דבר או יותר טוב או פחות טוב האם זה נורמלי? הדבר לא הפריע לי לקיום יחסי מין ולפעמים גם קיבלתי פידבקים טובים והרגשתי שהבחורה נהנית אבל אני לא יודע בבירור אני מאוד מבולבל ומתוסכל מזה.. אציין שהפין עצמו מתעקל שמאלה אך כולו במצב שהוא "עומד" הוא מכוון כלפי מטה כולו הוא אכן גדול וקשה אך הוא נמצא כלפי מטה..מה גם שלמרות שהוא קשה אני יכול להזיז אותו טיפה אם אני לא טועה שפין עומד אי אפשר להזיז אותו לא כך? אני מאוד מבולבל אני אשמח לתשובה מפורטת תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד