בן זוגי לא מקיים איתי יחסי מין כבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוגי לא מקיים איתי יחסי מין כבר
    מירי
    08/05/2010

שלום,

אולי תוכלו לעזור לי אני אישה בת 31 בזוגיות שניה יש לי ילד בן 11 ותינוקת בת 3.5 חודשים
    בן זוגי מבוגר ממני ב-21 שנה.
    מלפני שנה וחצי שעלה עניין ההריון בן זוגי מתרחק ממני באופן אינטימי אציין שההריון היה הזרעה מכיוון שהיה לבן זוגי בעיה עם הזרע הוא הייה צריך השבחה.
    במהלך ההריון הייתי צריכה להתחנן בכדי לשכב עימו וזה הייה מגיע לדמעות כאשר הוא לא הייה מגיע לזיקפה מכיוון שחשבתי שהוא פשוט נגעל ממני בגלל שהשמנתי במהלך ההריון
    כל התקופה הזו עד עכשיו קיימנו יחסי מין רק 3 פעמים וגם כל הפעמים הללו היו יוזמות שלי אחרי תחינות רבות דיונים בנושא למה הוא לא רותה לשכב איתי ואז כאילו להשתיק אותי הייה שוכב איתי
    אני אוהבת אותו ואני יודעת שהוא אוהב אותי אני מדברת איתו פתוח על הנושא אך הוא משיב פני ריקות בתשובות סתמיות כמו אין לי מושג למה אני לא יכול לתפקד איתך במיטה
    אני כל הזמן מבקשת ממנו שילך לרופא או ליועץ כלשהו בכדי לברר מה הבעיה אבל הוא מסיבה ששמורה רק לו אינו הולך ולא מטפל
    כיום אני ממש מתוסכל כבר אני לא יודעת איך לפנות אליו ושלא נדבר על זה שאני פגועה ומתחילה לחשוב שפשוט הוא אינו נמשך אלי יותר
    אני מאמינה שהוא לא בוגד בי או שיש לו אישה אחרת
    אז מה הבעיה???. האם זה נורמלי?? מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב
    אני אציין שהוא מאונן באופן קבוע מול פונוגרפיה באינטרנט ואני מודעת לכך ובגלל זה עוד יותר מחזק את תחושתי שהוא פשוט לא נמשך אלי פיזית
    אודה על התייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם בעלי לא מירי אותה סיטואציה

ורד
    10/05/2010

למירי בעלי ואני היינו בהריון לפני 9 חודשיים ילדתי
    ולבעלי אין זיקפה כבר אנחנו מקיימים יחסי מין מלאים ופעם ב...הוא גומר
    העניין הוא שהיה לו את העניין הזה גם עם האקסיות שלו
    שהוא לא גמר יותר ממס' פעמיים ספורים
    אני כיום עובדת על דיאטה מנסה להפגש עם חברות ליצור קשרים חדשים
    עושה כושר גופני ועושה לו הרבה פוזות וטיזינג מתלבשת סקסי(מנסה להזכיר לו)
    זו עצה ממני
    באהבה רבה ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

אורית פס
    11/05/2010

מצער לשמוע שבו הזוג מתעקש בסירובו לפנות לטיפול ובכך משאיר אותך לבד עם הבעיה ,כאשר הוא מצידו מצא פתרון לא יעיל דרך אתרי פורנו שעוד יותר מרחיקים ביניכם.
    מה שניתן לעשות זה שתפני את לייעוץ מיני ודרכך תיעשה עבודה לשנוי [אך כמובן שזה פחות יעיל ],אולי בהמשך יאות להצטרף אלייך לאחר שיבין שאת רצינית בענין טיפול.
    אני מבינה שהמצב קשה ומשאיר אותך התחושת בדידות ואולי תחושת דחיה מצידו .ובטיפול תקבלי תמיכה ריגשית וכן חשיבה משותפת לגבי שיפור . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו