התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מישהי
    09/05/2010

שלום,
    אשמח לקבל ייעוץ. יש לי חבר שנתיים ואני מאוד אוהבת אותו ומרגישה שהוא האחד שאיתו ארצה להקים משפחה. הבעיה שלי נעוצה בכך שלחבר שלי יש איבר מין בגודל של 12-13 ס"מ, ואני לא מפסיקה להשוות את הסקס איתו לסקס עם האקס שלי- שאיבר מינו היה באורך של 18 ס"מ.

אומרים שהגודל לא קובע, אבל לי הוא משמעותי... אנחנו לא יכולים לנסות הרבה תנוחות כיוון שאיבר מינו קצר מדי... וחסרה לי התחושה של האיבר שממלא אותי... כמובן שאנחנו מנסים דברים אחרים- ואפילו רכשנו כמה צעצועי מין לשם הגיוון.

אני ממש לא מתגעגעת לאקס שלי, הייתה לנו מערכת יחסים שמושתתת על מריבות ובכי, וזה ממש לא העניין... אבל תמיד כשאני וחבר שלי מגיעים לאקט עצמו של החדירה...משהו קצת חסר לי.
    המחשבות על כך מתסכלות אותי מאוד וכמובן שאני לא יכולה לשתף בהן את החבר היקר שלי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• אולי הגודל קובע, אבל עד כמה?!

14/05/2010

גודל איבר המין של החבר שלך תקין לחלוטין ובטווח הממוצע. ממש נורמאלי. אין בעייה בתנוחות עם איבר בגודל זה, כל עוד יש תקשורת ודימיון בריאים.

אם למרות האהבה הגדולה שיש לך כלפיו - זה הדבר היחיד שמפריע לך בקשר ואת עושה השוואות לחבר הקודם שלך - כדאי שתגשי לטיפול. טוב שבינתיים לא שיתפת אותו, כי חבל שהוא יפתח דימוי עצמי נמוך ויאבד את בטחונו העצמי בשל כך.

ואם מבחינתך הגודל כן קובע - תחפשי זיין ולא חבר. ודי לחכימא ברמיזא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו