טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אשמח לקבל ייעוץ. יש לי חבר שנתיים ואני מאוד אוהבת אותו ומרגישה שהוא האחד שאיתו ארצה להקים משפחה. הבעיה שלי נעוצה בכך שלחבר שלי יש איבר מין בגודל של 12-13 ס"מ, ואני לא מפסיקה להשוות את הסקס איתו לסקס עם האקס שלי- שאיבר מינו היה באורך של 18 ס"מ.
אומרים שהגודל לא קובע, אבל לי הוא משמעותי... אנחנו לא יכולים לנסות הרבה תנוחות כיוון שאיבר מינו קצר מדי... וחסרה לי התחושה של האיבר שממלא אותי... כמובן שאנחנו מנסים דברים אחרים- ואפילו רכשנו כמה צעצועי מין לשם הגיוון.
אני ממש לא מתגעגעת לאקס שלי, הייתה לנו מערכת יחסים שמושתתת על מריבות ובכי, וזה ממש לא העניין... אבל תמיד כשאני וחבר שלי מגיעים לאקט עצמו של החדירה...משהו קצת חסר לי. המחשבות על כך מתסכלות אותי מאוד וכמובן שאני לא יכולה לשתף בהן את החבר היקר שלי.
אשמח לשמוע את דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד