פנטזיה בשלישיה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה בשלישיה -
    eubh
    09/05/2010

לפני מספר חודשים הכרתי מישהי מדהימה (אני גרוש בן 35) ומערכת היחסים ביננו נפלאה. נודע לי ממנה שבעבר היא השתתפה בסקס עם שני בחורים שאחד מהם היה חבר שלה. מאז יש לי פנטזיה לעשות את זה איתה עם עוד בחור ואיני מוצא מרגוע לכך. אני חושש שגם אם תסכים לעשות זאת איתי ועם מישהו נוסף זו תהיה סופה של מערכת היחסים ביננו כי אני מאוד קנאי ולא אהיה מסוגל לראות מישהו מזיין אותה או אותה מוצצת למישהו אחר - לא שווה את הסיכון של לאבד אותה ולסיים קשר מופלא.

אני חושב על זה כול יום וכול כך הרבה עד כדי כך שזה מפריע חי בעבודה - זו פנטזיה מחרמנת מאוד אפילו יותר מאשר לראות את עצמי עם עוד שתי בחורות.

מה דעכם? האם בכול זאת לבקש ממנה להגשים את הפמטזיה? או אולי לנסות עם זוג אחר או אפילו עם נערת ליווי וחבר רק שאדע שזה מאחורי ומימשתי את הפנטזיה? האם פשוט לוותר ולהמשיך לחלום? איך אפשר להפטר מהפנטזיה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה בשלישיה -

הוספת תגובה

• שלישיה הלכה למעשה!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/05/2010

אין כל ספק שמבחינה מינית מצויה החברה שלנו במצב של דמדומים. מצב של מבוכה ותהייה באשר למין בכלל ובאשר להעדפות המיניות בפרט. דברים שהיו מאוד מוגדרים עד לפני לא מעט שנים באשר למה נכון ומה לא נכון, מה מותר ומה אסור, מה מקובל ומה לא מטשטשים. היום הכול בתווך, קורם עור וגידים ומקבל הגדרות מחודשות. אין זה תהליך קל להיחלץ מהמגבלות והסייגים אליהם הודרכנו והוכשרנו במסורת החברתית.
    כבר כתוב במקורות:"טובים השניים מן האחד"!
    אך עם כל הכבוד למקורות, במחקר שנערך במסגרת המבצע חבר מביא חבר או אחד+אחד חינם, יש לא מעט זוגות המנסים לחוות, ולו לפעם אחת, סקס בשלישיה.
    כבר בשנות השמונים בארה"ב ובקנדה (דו"ח קאהן) הסתבר כבר אז שהרבה נשים בחרו במקום השני של העדפות המיניות להיות במיטה עם שני גברים. אצל הגברים זו הייתה שאלה "מיותרת" כי רבים קפצו על המציאה. כפי שמוזכר בסקר, כאשר מדובר בשניים בני המין השני יש התלהבות בעוד שכאשר מדובר באחד שמצורף מאותו מין, אצל נשים יש יותר גמישות, אך אצל גברים יורדת ההתלהבות כמעט תרתי משמע. כפי שציינתי, בעלך נמצא במיעוט, אך מיעוט נורמטיבי ונורמאלי.
    בשנת 2005 נערך סקר נוסף שאלו תוצאותיו:
    מסתבר ש-15 אחוז ממשתתפי הסקר גיוונו לפחות פעם אחת בחייהם את חיי המין שלהם באמצעות סקס בשלישיה (או יותר). אלופי העולם בתחום הם דווקא האוסטרלים, ש-28 אחוז מהם הצהירו על התנסות שכזו. אחריהם מצטיינים בתחום: האיסלנדים, הניו זילנדים והדרום אפריקאים (26 אחוז), האמריקאים (24 אחוז) והנורווגים והקנדים (23 אחוז).
    ומי העמים הצנועים ? כרגיל, ההודים מנצחים במבחן, עם 4 אחוזים למנאז' א-טרואה. צנועים נוספים: היפנים והטיוואנים (6 אחוז) והויאטנמים (7 אחוז).
    אנחנו, לעומת זאת, חובבים סקס בשלישיות, עם 20 אחוז מהנשאלים הישראלים שהצהירו על התנסות בפעילות הזו......רק לא היה מחקר על כמה דוברי אמת...(כנסו בי!!!)
    אכן הוספת גבר נוסף למשחקי האהבה שלכם יכול להעצים את הגירוי והחוויה המינית. אבל צריך לקבוע מראש חוקים, וקודים אשר יאפשרו לשני בני הזוג להפסיק ולצאת מהסצנה, מבלי שהניסיון יביא לאסון! לשיקולך!!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה בשלישיה

eubh
    10/05/2010

עידן שלום

אני מצטער אבל ממש לא ענית לי כי מלכתחילה ברור שבסופו של דבר העניין נתון לשיקולי.
    כפי שכתבתי מצד אחד אני מאוד קנאי ולא אהיה מסוגל לראות מישהו מזיין אותה או אותה מוצצת למישהו אחר. מצד שני, הפנטזיה אינה מרפה ממני ומעל הכול אני רוצה להמשיך במערכת היחסים הזו.
    האפשרויות שלי הן:
    1. להצטרף לזוג אחר (מאוד קשה למצוא)
    2. להזמין נערת ליווי + חבר (קל לביצוע אבל בחיים זה לא אותו דבר)
    3. לעשות זאת עם החברה שלי (הכי מגרה שיכול להיות) (+לקבוע מראש חוקים וקודים כפי שציינת וגם זה בעייתי) ולהסתכן בסיום היחסים - לא מוכן להסתכן
    4. להפסיק לפנטז – בלתי נשלט

האם תוכל להמליץ על מערכת חוקים וקודים?
    לאור האמור לעיל – מה המלצתך?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו