מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוח שיער ערווה עבור החברסטודנטית10/05/2010
שלום רב,
אני וחבר שלי מקיימים יחסים אך לא יחסי מין מלאים(ללא חדירה).
לחבר שלי יש ניסיון מיני עצום, כך שהיו לא המוני בחורות וניסיון מיני עשיר.
בזמן שהוא נוגע לי באיבר המין בידו, אני מרגישה שהוא היה רוצה שזה יהיה מגולח לגמרי.
למרות שאני גוזרת כמה שאפשר ומגלחת מסביב ומשאירה משולש "טבעי", כבר קרה שפעמיים הוא ציין לפני , כביכול רמז לי ,שאני צריכה לגלח הכל.(בדרכים עקיפות כמו איך את מורטת? האם מרטת הכל?.....)
אחרי שהסברתי לו, שיש סיבה שהמקום מוקף בשיער וכי זה יכול לגרום לזיהומים ופיצעונים, הוא לא אמר דבר. אך אני עדיין חשה שזה מפריע לו.
מה עליי לעשות? האם לרצות אותו ובכך להסתכן בגירודים ופיצעונים וזיהומים, והאם זה מקובל בחברה שלנו היום שמגלחים הכל?!? כי לדעתי, רק בחורות בפורנוגרפיה מגלחות הכל, או שמא אני טועה?
מודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשי מה שבא לך
תותי10/05/2010תעשי מה שנראה לך ומה שטוב לך.
אל תעשי משהו שלא תהיי שלמה איתו, או אם נראה לך שהוא לא יעריך את זה.
אם בא לך לעשות לו טוב, יאללה לכי על זה, גלחי ובזהירות, שימי על זה אלוורה,
לא קרה כלום.
אולי זה יעשה טוב לשניכם, הוא יהנה ממך חלקה ואת תהני מההנאה שלו.
אם את לא שלמה עם הרעיון - אז תגידי לו שככה נוח לך וככה את אוהבת.
ולא קשור לשחקניות פורנו, כל אחת עושה מה שנראה לה.
העיקר שזה לא יהיה האישיו שיפגע לכם בסקס..
תהנו ! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח שיער ערווה
אורית פס11/05/2010אולי כדאי לפתוח את הנושא יותר ולא רק ברמזים לפני שתחליטי על הסרת שיער מלאה, משאלותיו את מסיקה מסקנות אך הוא לא ביטא עמדה שלילית כלפי הסרה חלקית, ואולי כבר השתכנע מהסברייך לגבי הבחירה שלך.
את לא חייבת לרצות את החבר בכל דבר וענין אלה היכן שמתאים ונכון לך.
אכן ,יש סיבה לשיער וככל הידוע לי רופאים אכן אינם ממליצים על הסרה מלאה של שיער הערווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)