טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לדעת אם הדגדגן הוא בפנים זה תקין? גם אם בעבר אני זוכרת שהוא היה חיצוני?
ממש חשוב לי לדעת , אני לא מאוננת ולא נוגעת הרבה באיבר המין אבל לא מזמן רציתי לבדוק וגיליתי שאין לי גירוי בדגדגן זה מקום רגיש יותר אבל לא מגרה בצורה שכולם מדברים ושאפשר להנות מזה..
גם אציין שלא קיימתי יחסי מין, בת 22.
זה בסדר? יכול להיות בגלל שלא נגעתי באזור שנים ולא קיימתי יחסי מין זה השתנה? אני זוכרת מגיל צעיר יותר 14 ככה שנגעתי היה גירוי בדגדגן וגם לפי זיכרוני הוא היה בחוץ ועכשיו זה בפנים כזה מוזר ... אשמח לתשובה בנושא, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדגדגן ממוקם בסופן של השפתיים הקטנות,גודלו כאפון ובזמן עוררות מינית הוא מזדקף וגדל ואז נסוג אל מין כיפת עור המכסה אותו. קשה להסביר ונסי לבדוק שוב עם מראת יד ,או לשאול גניקולוגית לגבי מיקומו. גם עיון במדריך מין יועיל . לסיכום- הדגדגן חיצוני מבחינה אנטומית, ובמגע עצמי תוכלי לבדוק מה כן מעורר אצלך גרוי ,זה לא חייב להיות כמו אצל כולם, אם כי בעיקרון ,הדגדגן הוא האבר הכי מעוצבב בגוף האשה [או גוף הגבר ].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד