מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מביכהחסוי18/05/2010
אני בת 17, חבר שלי בן 18.
לשנינו לא היה חבר לפני...
בעייני מין, שנינו "עשינו ביד" אחד לשני, וזה הפך להרגל כזה.
פעם התקדמנו קצת, עשינו "סקס יבש" (פשוט עם תחתונים)
ואחרי שהוא עשה לי ביד, באתי לעשות לו, ולא עמד לו. מאז זה קרה 3 פעמים בפגישות שלנו.
אולי זה מהלחץ, אולי זה מהציפייה, אולי זה כי הוא כמעט גמר כשעשינו סקס יבש,
אולי נגמר לו החשק, באמת אני לא יודעת.
אחרי כמה זמן, נפגשנו, שוב לא עמד לו, ואז ירדתי לו. גם כי רציתי כבר כמה זמן וגם כי רציתי שתהיה לו הרגשה טובה, כי אני יודעת כמה אצל בנים העניין הזה רגיש...
זה היה בסדר גמור, נהניתי, הוא נהנה...הרגשתי טוב עם עצמי.
פעם האחרונה שנפגשנו הוא ירד לי, ואחר כך אני ירדתי לו, ושנינו נהנינו.
אבל בבוקר אמרתי לו שאני אולי עומדת לקבל, אז כששוב "התמזמזנו" עשינו סקס יבש, ואז באתי לרדת לו ושוב לא עמד לו.
הוא אמר שזה מהציפייה אולי... וגם היה אור, ופחות אווירה של פתיחות אולי?
או שהוא לא מרגיש טוב עם עצמו מהפעמים הקודמות שזה קרה?
בכל מקרה הוא התאכזב מעצמו ברמות, ובסופו של דבר הצלחתי לעודד אותו.
אני לא מבינה למה זה קורה, ואם זה קורה להרבה, כי ממה ששמעתי "זה לא אמור לקרות להרבה" ...
אנחנו מאוד זהירים, ובוטחים אחד בשני.
שאלתי אותו אם אני עושה משהו לא בסדר...הוא אמר שממש לא
אולי זה ההרגל שבדברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר להניח שבן זוגך בלחץץץץץ!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/05/2010יהייה נכון לרדת לזמן מה מהאוננות ומהירידות ולו רק לשם המגע המהנה והמענג שיעזור לו להשתחרר מהלחץ ולתפקד טוב יותר. זה קורה להרבה. אל תקחי את זה על עצמך ואל תכנסו למסע להשגת הזיקפהֱ
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, באמת הרגעת אותי (:
חסוי19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)