כאבים בפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפות
    אנונימי
    20/05/2010

היי,
    אני וחברה שלי בתחילת שנות ה-20, נמצאים במערכת יחסים ארוכה (יחסית, יותר משנה) ומאוד אוהבים זה את זו.
    כשהתחלנו לשכב, הסקס היה מעורר והיה ניכר על חברה שלי שהיא נהנית - הן בקולות שעשתה והן ברטיבות באיבר המין ובתנועות הגוף.
    עם הזמן, היא החלה להתלונן על כאבים באזור הפנימי של איבר המין שמתחיל עם החדירה (גם של אצבעות) והופך לבלתי נסבל, עד שאנו נאלצים להפסיק.

"בעיה" נוספת היא שאני לא מצליח לגרום לה לגמור בזמן החדירה, אלא רק כשאני יורד לה. העניין התחיל עוד כשהיא נהנתה מהחדירה. חשוב לציין שכשאני יורד לה ניכר כי נעים לה והיא אפילו גומרת בלי להסתיר זאת, ז"א שהיא כן מצליחה להנות מגירוי של הדגדגן.

האם הגלולות שהיא לוקחת הן אלה שעשויות לגרום לכאבים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפות

הוספת תגובה

• כאבים

אורית פס
    21/05/2010

עליה לגשת לגניקולוג\ית לבירור בעית הכאבים בחדירה.
    אין כל בעיה בכך שאיננה גומרת בחדירה,ומאחר וכואב לה כ"כ עדיף להימנע מחדירה עד שתקבל טיפול
    מתאים. מאחר והבעיה היא רק בחדירה ,אפשר זמנית לוותר על כך כדי שיחסי המין עבורה לא יהפכו בלתי נסבלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו