מתמפתה לאנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתמפתה לאנאלי
    מרמלדה
    28/10/2007

היי
    אני מוסלימית דתייה או לפחות אוהבת את הדת.....הבעיה שבעלי ממש אוהב אנאלי אני נשואה די טרייה כך שאני מאוד מתלהבת מכל נושא המין.בעלי היה מנסה לשכנע אותי שנעשה אנאלי והתפתיתי כמה פעמים....ועכשיו לפעמים אני מבקשת ממנו זאת (כי משם מרגישים יותר חיכוך) ואחר כך מתחרטת בטירוף בוכה ואפילו יש מחשבות על גירושין....זה לא רק בגלל האיסור גם לדעתי זה לא נקי מצד אחד יש לי חששות שאם לא "אתן" לו מה שהוא אוהב הוא יחפש בחוץ....מצד שני גם הוא לא יורד לי ונגעל מזה....לפני הסקס אני אומרת אני לא אעשה דבר כזה אך כשאנו באמצע אני מרגישה שיכורה ומסוגלת לכל דבר שיגיד...ואפילו הפסקתי להתפלל כי אני מרגישה שאני עושה צחוק מאלוהים ובטח לא יסלח לי הצילו!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתמפתה לאנאלי

הוספת תגובה

• מתמפתה לאנאלי

איציק
    29/10/2007

סקס אנאלי אכן מגרה אין אך מה להיתביש בזה .תהני את ובעלך מיסקס טוב ומהנה . יש לך נשיות בריאה מיתקדמת בלי דעות קדומות או מיושנות תמשיכי לעשות סקס טוב, מהנה, מגרה .זה לא משנה אם את מוסלמית או כול דבר אחר .את אישה עם נשיות . ותנסי אחרי מיקלחת כשאת נקיה ומריחה נעים שירד לך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אשה לעניין

יהודי
    29/10/2007

כדאי שתדעי שהרבה גברים היו רוצים אישה כמוך.
    ביחסי מין מותר הכל בין בני הזוג העיקר שזה בהסכמה.
    שימי בצד את הדעות הקדומות, הדת והאיסורים שהיא מטילה.
    אם אלוהים לא היה אוהב אותך הוא לא היה מעניק לך את הרצון למין אנאלי ואת ההנאה ממנו.
    הנאה של אישה ממין אנאלי היא הנאה ממה שאלוהים נתן לה, העניק לה ורוצה בטובתה.
    המשיכי להתפלל ולהודות לו על שבחר בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו