דימום קצר ולא מוסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קצר ולא מוסבר
    rom
    21/05/2010

שלום,
    לפני כשבוע קיימתי יחסים לא מוגנים (הקונדום נקרע) ולקחתי יום אחרי זה פוסטינור. היום יצא לי מעט דם חום-אדום כהה וכמו שהדימום בא כך הוא נעלם. לפי החישוב שלי עברו 3 שבועות מהמחזור האחרון שלי, כך שייתכן שזו הייתה התחלה של מחזור. דאגתי היא משום שבפעם הקודמת שנאלצתי לקחת פוסטינור לא היו שום תופעות לוואי, והפעם לאחר שבוע מופיע דימום קצר ונעלם. מה זה אומר? אולי אני בהריון בכל זאת? יש לציין שאמנם המשכתי לקיים יחסי מין אבל הקונדום לא נקרע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום קצר ולא מוסבר

הוספת תגובה

• את שואלת המון שאלות !!

רון
    22/05/2010

לא חשבת שאת אולי סוג של שרלילה ? ילדה הזויה אחת חושבת שפוסטינור הוא הפתרון לשרלילות שכמוך ?
    דבילית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ.. אפשר תשובה ממומחה?

rom
    30/05/2010

בקיצור ולעניין, האם יש מצב שאני בהריון בכלל? סביר להניח שלא, אבל אני חייבת לוודא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו