טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הכרתי בחור שמאוד מוצא חן בעיני , ונראה שההרגשה היא הדדית. אני חוששת שהוא א - מיני או שיש לו בעיה פיזית לקיים יחסים.שנינו בני 30+ רווקים, ומכירים כחודש וחצי. אני אספר שעדיין לא קיימנו או ניסנו באינטמיות. אני צריכה להכיר אותו יותר ולהיות ברגשות עמוקים כלפיו כדי להיפתח. ונראה שגם הוא כמוני. אני אציין שכן ישנו יחד ובחיבוק שלו ממש הגעתי לריגוש אנטימי. האם אני סתם חוששת שהוא א - מיני . (כי גם דרך בגד אפשר לדעת לראות והרגיש עם יש לגבר זיקפה. ולא היתה לו). יש דבר כזה איטואציה נשית , וזו ההרגשה שלי. הלוואי שאני טועה. אשמח לקבל את דעתכם, וגם קצת מידע על א - מיניות. האם הם גם נטולי רגש , לא מתאהבים. כי נראה שיש לו רגש ושהוא כן מתאהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ניתן כמובן לקבוע כאן אם גבר שהכרת לאחרונה הוא א-מיני או לא,ביכלל, לא כל אדם מאמין בקטגוריה כזו של א-מיניים,בכל אופן תוכלי למצוא על כך מידע באינטרנט,ובאשר לחבר ,מאד יתכן שהוא מכבד את בקשתך להימנע מסקס עד שתעמיקו את הקשר ואת ממהרת להסיק מסקנות לא הוגנות כלפיו. הייתי מציעה לדבר אתו על הנושא,אחרי חודש וחצי ואינטימיות כפי שיש לכם מותר לדבר גם על מין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד