מחשבות לסביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות לסביות
    סנדי
    30/10/2007

היי
    אני בת 27 נשואה בעלי הוא ההתנסות היחידה שלי.....אני מחשיבה עצמי סטרייטית אך מידי פעם יש לי חשבות לסביות כגון:התבוננות בסרטים כחולים שכאשר אני לבד מאוד מגרים אותי ומרגישה צורך עז לאונן (מסתכלת רק על הבנות העירומות)כנ"ל כאשר הסקס ביננו נגמר תוך 5 דקות ולא יכול סיבוב שני אני חושבת שעם בנות זה כיף שיכולות להשקיע יותר באורגזמה של הצד השני....(בסקס לא גומרת רק באוננות)....ואני מחשיבה את עצמי נועזת ומאוד מעניין אותי המחשבה אם אוכל לרדת לבחורה ולגרום לה לגמור....אמרתי לבעלי שאני מעוניינת להיות עם בחורה אך לבד וכמובן לא אהב את זה אלא רוצה להצטרף....אבל ככה אני חושבת שזה יפגע בתחושת ההתנסטות האמיתי?
    מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות לסביות

הוספת תגובה

• אם הסקס אם בעלך לא טוב לך לא אומר

אבי
    30/10/2007

שאת צריכה ישר ללכת לדבר אחר זה לא יעזור לך יש הרבה לסביות שלא נהנות ממין ביכלל היה פעם כתבה על זה והיו תגובות של לסבית שטענה שלא נהנתה כלל מסקס כשהייתה לסבית זה לא יעזור לך אל תיתלהבי יותר מידי ממה שמראים לך בסירטי פורנו,הפיתרון לגוון בחיי המין שלך את צריכה לקחת את השליטה על חיי המין שלך מבלי ליברוח לדברים אחרים אני ממליץ לך לעשות תנוחות בהם את למעלה בשליטה בתנוחות כאלה יותר קל לאישה ליגמור(אבל מקשה על הגבר ליגמור אבל לא נורא)ויש לך כמה זמן שאת רוצה כי את מחילטה מתי מפסיקים.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך אגב גם לי היו פעם מחשבות על מין

אבי
    30/10/2007

אם נערים כשהייתי בן 13 בערך אבל אף פעם לא מישמשתי את זה והיום אין לי חשק לממש את זה וגם לא רוצה את זה יותר זה פשוט נעלם בדיוק כמו פה תתחילי להינות יותר מסקס אם בעלך ויש סיכוי שזה יעלם מעצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה שאני...

סנדי
    30/10/2007

לא גומרת...לא אומר שאני לא נהנית....אני מאוד נהנית לרדת לו לנשק את גופו החם...החדירות העילאיות.....מי אמר שאני לא נהנית? יש הבדל בין גמירה וחוסר הנאה בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרת שאת גומרת רק באוננות והסקס 5

אבי
    30/10/2007

דקות לא יודע נישמע כאילו את לא נהנת יותר מידי בסקס ואת צריכה להינות בסקס וליגמור ולא סתם להינות מלנשק ולרדת לו יש הבדל בין הדברים ויכול ליהיות שזה מה שאת מחפשת,תקשיבי לעצה שלי זה יכול לעזור דווקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחושות והמחשבות שלך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/10/2007

אינן יוצאות דופן. אך מכאן ועד מימוש הפנטזיה/משיכה.....זו החלטה שלך!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו