מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות לסביותסנדי30/10/2007
היי
אני בת 27 נשואה בעלי הוא ההתנסות היחידה שלי.....אני מחשיבה עצמי סטרייטית אך מידי פעם יש לי חשבות לסביות כגון:התבוננות בסרטים כחולים שכאשר אני לבד מאוד מגרים אותי ומרגישה צורך עז לאונן (מסתכלת רק על הבנות העירומות)כנ"ל כאשר הסקס ביננו נגמר תוך 5 דקות ולא יכול סיבוב שני אני חושבת שעם בנות זה כיף שיכולות להשקיע יותר באורגזמה של הצד השני....(בסקס לא גומרת רק באוננות)....ואני מחשיבה את עצמי נועזת ומאוד מעניין אותי המחשבה אם אוכל לרדת לבחורה ולגרום לה לגמור....אמרתי לבעלי שאני מעוניינת להיות עם בחורה אך לבד וכמובן לא אהב את זה אלא רוצה להצטרף....אבל ככה אני חושבת שזה יפגע בתחושת ההתנסטות האמיתי?
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הסקס אם בעלך לא טוב לך לא אומר
אבי30/10/2007שאת צריכה ישר ללכת לדבר אחר זה לא יעזור לך יש הרבה לסביות שלא נהנות ממין ביכלל היה פעם כתבה על זה והיו תגובות של לסבית שטענה שלא נהנתה כלל מסקס כשהייתה לסבית זה לא יעזור לך אל תיתלהבי יותר מידי ממה שמראים לך בסירטי פורנו,הפיתרון לגוון בחיי המין שלך את צריכה לקחת את השליטה על חיי המין שלך מבלי ליברוח לדברים אחרים אני ממליץ לך לעשות תנוחות בהם את למעלה בשליטה בתנוחות כאלה יותר קל לאישה ליגמור(אבל מקשה על הגבר ליגמור אבל לא נורא)ויש לך כמה זמן שאת רוצה כי את מחילטה מתי מפסיקים.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב גם לי היו פעם מחשבות על מין
אבי30/10/2007אם נערים כשהייתי בן 13 בערך אבל אף פעם לא מישמשתי את זה והיום אין לי חשק לממש את זה וגם לא רוצה את זה יותר זה פשוט נעלם בדיוק כמו פה תתחילי להינות יותר מסקס אם בעלך ויש סיכוי שזה יעלם מעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שאני...
סנדי30/10/2007לא גומרת...לא אומר שאני לא נהנית....אני מאוד נהנית לרדת לו לנשק את גופו החם...החדירות העילאיות.....מי אמר שאני לא נהנית? יש הבדל בין גמירה וחוסר הנאה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרת שאת גומרת רק באוננות והסקס 5
אבי30/10/2007דקות לא יודע נישמע כאילו את לא נהנת יותר מידי בסקס ואת צריכה להינות בסקס וליגמור ולא סתם להינות מלנשק ולרדת לו יש הבדל בין הדברים ויכול ליהיות שזה מה שאת מחפשת,תקשיבי לעצה שלי זה יכול לעזור דווקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחושות והמחשבות שלך
ד``ר עידן מיליצ`ר30/10/2007אינן יוצאות דופן. אך מכאן ועד מימוש הפנטזיה/משיכה.....זו החלטה שלך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)